Puolimaratonin jälkeisellä viikolla on ollut mukavaa ottaa rennosti, ja olinkin sopinut kaikkia kivoja pikku juttuja palautumisviikon ratoksi. Sairastumisen johdosta jouduin harmillisesti perumaan niistä osan, mutta onneksi tulin kuntoon loppuviikoksi, sillä lauantaille oli ohjelmassa koko viikon kohokohta, nimittäin päivä Tallinnassa ihanan ystäväni kanssa.

Tuntuu, että kavereiden kanssa ollaan nykyisin ihan superkiireisiä, ja yhteisen ajan löytäminen tuntuu olevan välillä tosi hankalaa. On vaikea sovittaa yhteen aikatauluja, kun suurin osa tekee päivystystyötä vähintään kerran viikkoon. Tällä kertaa lähdettiinkin tyttöporukan sijaan reissuun ihan kahdestaan kaverini kanssa, ja aikataulujen sumpliminen oli vähän helpompaa.

Lähdettiin matkaan 10.30 lähtevällä Megastarilla, mikä oli oikein sopiva lähtöaika. Oltiin varattu laivalta pöytä aamupala varten, joskin itse vähän niin kuin unohdin tämän jutun ja olin jo kotona ehtinyt vähän syömään. Onneksi mahaan mahtuu aina vähän pannacottaa, kahvia ja skumppaa!

Maissa oltiin puolenpäivän jälkeen, ja heti ensimmäiseksi suunnattiin "hieman" shoppailemaan. Ollaan molemmat aika kovia ostostelijoita, ja niinhän siinä kävi, että löydettiin itsemme Viru-keskuksesta vielä kolmen tunninkin päästä. Shoppailut oli pakko keskeyttää, että ehdittiin vähän lounastaa.

Mentiin lounaalle vanhaan kaupunkiin Pegasus-nimiseen ravintolaan, joka on Rataskaevu 16:n sisarravintola. Ravintola oli kerrassaan ihana: pääsimme istumaan ikkunoiden viereen lähelle terassia, josta avatui söpö näköala. Ruoka ja viinit olivat ihania, ja meitä palvellut Sander-tarjoilija ihan huippu! Hän kirjoitti meille viestinkin kahvikupin alustaan hyvästeiksi. :D

Lounaan jälkeen oli vuorossa vähän kaunistautumista Sinisessa Salongissa. Itse asiassa kauneushoidot olivat pääsyy, miksi Tallinnaan alunperin tultiin: oltiin jo pitkään haaveiltu tyttöjen yhteisestä spa-päivästä. Salonki oli kuitenkin sen verran täynnä, että spa-päivä typistyi jalkahoitoon, happokuorintaan ja kulmien värjäykseen, mutta sekin oli tosi ihanaa ja rentouttavaa.

Takaisin kotona olimme puolenyön jälkeen, ja käveltyäni Länsisatamasta kotiin kaikkien kantamusten kanssa olo oli kieltämättä aika väsynyt. Takana oli kuitenkin niin hauska päivä, että pikku väsymykset ja rahanmenot eivät pahemmin haitanneet. Tästä saa taas energiaa tulevaan viikkoon. :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat