Tiukan tutkimuksentäytteisen päivän, hampaiden kiristelyn ja lopulta pienimuotoisen mental breakdownin jälkeen lähdin eilen juuri ennen auringonlaskua kiertämään Kaivopuistoa. Pää oli raskas ajatuksista ja hankalista päätöksistä, joita jouduin kouluhommien suhteen tekemään, mutta yllättäen askel tuntui keveältä. Ja kuten aina, lenkin jälkeen olin taas kuin uusi ihminen!

Viikko on alkanut ihanan lämpimänä, ja ensimmäistä kertaa sitten Suomeen saapumisen lenkille ei tarvinnut nykäistä aluskerrastoa. Kuuma meinasi tulla jo talvitakissa, vaikka aurinko oli jo laskemassa. Talitintit vielä lauloivat, ja laskeva aurinko värjäsi Eiranrannan suorastaan kirkkaan pinkiksi.

En voi varsinaisesti sanoa, että talvi olisi ollut raskas - olemmehan olleet täällä siitä vain puolet, ja pienen alkukankeuden jälkeen elo Suomessa on tuntunut tauon jälkeen ainoastaan mukavalta. Mutta sen voin sanoa, että kevään tuntu ilmassa tuntuu aina yhtä mukavalta! Voi kevät, lempi vuodenaikani.

Vaikka sainkin vähän huonoja uutisia koskien koulutyötäni ja fiilis oli ankein aikoihin, nyt alkaa jo elämä voittaa. Kesä on kohta täällä, ja ilmoittauduttiin eilen poikakaverin kanssa HCR:llekin! Tästä se taas lähtee. :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat