Heippa,

ja terkut Tukholmasta! Meidän reissun agendana on ollut ottaa rennosti, ja tähän saakka ollaan onnistuttu siinä tosi hyvin. Ollaan vedetty kymmentuntisia yöunia, kävelty ympäriinsä ja syöty ja juotu tosi hyvin.

Tälle päivälle meidän suunnitelmana oli viettää päivä Studebadet -nimisessä spassa. Oltiin tehty varaus spahan edellisenä päivänä, ja aamupalan jälkeen kävelimme halki aurinkoisen Gamla Stanin Stureplanenilla sijaitsevaan kylpylään.

Kylpylän hinta oli ehkä hieman suolainen, vajaa 90 euroa per naama, joten päätimme ottaa spasta kaiken irti. Spahan kuului tosi hyvä kuntosali, ja niinpä teimme ensin treenin salilla. Juoksin tunnin juoksumatolla ja sen jälkeen tein vatsoja ja venyttelin. Hintaan olisi kuulunut myös ryhmäliikuntatunnit - harmi, että hoksasin tämän vasta liian myöhään! Olisi ollut mukavaa käydä juoksun jälkeen joogailemassa.

Treenin jälkeen menimme saunomaan ja altaisiin lillumaan. Hietimme ihanan rentouttavassa hierovassa porealtaassa varmaan puoli tuntia! Lopulta lampsimme kylpytakeissamme vielä yläkertaan nauttimaan brunssista ja kuplivasta.

Spa-päivän jälkeen oli oli totaalisen rentoutunut! Kävelimme sattumalta puistoon, jossa kirsikka-puut olivat kauneimmassa kukkaloistossaan. Sakuroiden ihastelu kruunasi ihanasti alkaneen päivän. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat