Heippa,

viikon loppu on mennyt aika hektisissä merkeissä - kaverini Katja saapui torstaina Kapkaupunkiin, ja ollaan toimittu turistioppaina viime päivät! Kaiken kouluahertamisen jälkeen oli kyllä tosi kiva vaihtaa vapaalle, ja itsellänikin on ollut suorastaan lomafiilis. Ollaan käyty kivoilla dinnereillä, jazz-keikalla, markkinoilla, teatterissa...

Tänään päätettiin ottaa vähän chillimmin, ja vasta hitaan aamun ja lenkin jälkeen suunnattiin tutkailemaan mestoja. Tämän päivän kohde oli Camps Bay - kaupunginosa, jota voisi ehkä kutsua Kapkaupungin Beverly Hillsiksi. Mentiin lounaalle ja kahville Caprise -nimiseen ravintolaan, joka on tunnettu sunnuntai-iltapäivien menostaan. Capriseen kokoontuu Camps Bayn varakas nuoriso siemailemaan drinkkejä, kuuntelemaan musaa ja näyttäytymään.

Me poistuttiin paikalta juuri sopivasti ennen kuin meno alkoi yltyä ja paikka täyttyä merkkilaukuista ja kalliista aurinkolaseista. Tykkäsin kyllä paikan vibasta ennen kuin musiikki alkoi olla liian kovalla - oli tosi mukavaa lounastaa ihan meren äärellä, katetulla terassilla. Ruoka oli myös hyvää ja juustokakku jumalaista!

Lounaan jälkeen tehtiin kävelylenkki rannalla. Tänään oli pitkästä aikaa aika viileä päivä - lämpöasteita oli vain parisenkymmentä ja rannalla kävi ihan hullu tuuli. Merivesi Atlantin puolella on ihan jäätävän kylmää, mutta silti muutama rohkea oli uimassa... En voi käsittää! Itse en pystynyt kunnolla kastella edes varpaitani veteen.

Camps Bayn jälkeen sunnuntai jatkui rennoissa merkeissä pienen leffan ja shoppailun parissa. Huomenna Katja lähtee safarille, joten arki koittaa taas meikäläiselle ja täytyy palata takaisin sorvin ääreen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat