Alkuvuodesta ajattelin, että mulle ei varmaan tule pitkään aikaan sellaista fiilistä, että tarvitsisin lomaa - olinhan viime vuosi tietyllä tapaa yhtä lomaa vailla rutiinien häivää. No, tämän viikonlopun aikana ajatus pidemmästä lomasta tuli ekaa kertaa mieleeni, sillä ekaa kertaa kuluneen vuoden aikana tuli sellainen olo, että viikonloppu oli ihan liian lyhyt! Onneksi pääsiäisloma siintää jo melkein lähitulevaisuudessa.

Viikonloput tuntuvat nykyisin siinä mielessä pidemmiltä, että tuntuu kuin ehtisin enemmän vain rentoutua kuin aikaisemmin. Ehkä näin onkin: huomaan, että viihdyn nykyisin paljon enemmän ihan kotosalla kuin vaikkapa pari vuotta sitten. Enää en viitsi valvoa niin paljon, ja myöhäiset illat alkavat olla yhä harvemmassa! Saman muutoksen huomaa kaveriporukassani, ja yhteinen aikamme koostuu nykyään paljon muusta kuin lauantai-illan riennoista.

Kuluneen vuoden aikana olen pyrkinyt tekemään viikonloppuisin myös vähän erilaisia juttuja, kuten vaikkapa käymään tsekkaamassa taidenäytteilyitä. Niinpä en kieltäytynyt, kun pari viikkoa sitten sain sähköpostiini kutsun tulla katsomaan Aventur-showkuoron uusinta show'ta Aleksanterinteatteeriin! Pyysin avecikseni siskoni, jonka kanssa olemme aikaisemminkin käyneet katsomassa Aventurin esityksiä.

Ennen esitystä käytiin late lunchilla Tamarinissa, joka on yksi meidän vakkarirafloista. En vaan saa kyllikseni Tamarinin green currysta, se on niin hyvää ja hinta-laatusuhde on hyvä! Jälkkäriksi vedin fritaaratut banaanit, nam. Kun mahat oli täynnä, lähdettiin käppäilemään kohti Aleksanterinteatteria.

Tosiaan, Aventur on sekä mulle että siskolleni vanha tuttu - eräs ystäväni lauloi kuorossa aikaisemmin. Siksi tiesimme mitä odottaa, ja odotuksemme olivatkin 7!-show'n suhteen tosi korkealla. Emmekä kyllä joutuneet pettymään - biisit olivat toinen toistansa parempia, ja juuri kun luulin, että olin kuullut jotain huikeaa, tuli vielä jotain parempaa! Aluksi olimme vähän pihalla show'n "juonesta", mutta pääsimme siihen parin biisin jälkeen kiinni. Jammailtiin siskon kanssa seisten vika biisi, ja siinä kyllä unohtui kokonaan laiskanpulskeat sunnuntai-filiikset, ja esityksen loputtua tuntui, että olisi voinut vaikka lähteä tanssimaan, heh.

Tykkään tosi paljon a cappelle -meiningistä, enkä voi kuin hämmästellä, että miten pelkillä ihmisäänillä voi tuottaa niin monipuolisia ääniä. Suosittelen monipuolista 7!-show'ta lämpimästi kaikille - ei tarvitse olla mikään musiikkinero saadakseen jotain irti esityksestä!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Liput 7! -show'hun saatu blogin kautta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat