Viikon ehdoton suosikkipäiväni on nykyään sunnuntai. Kaikista kivoimpia ovat tällaiset vähän harmaat, laiskanpulskeat sunnuntai-iltapäivät, jolloin päivän treeni on takana ja lounas sulaa mahassa. Voi pötkötellä läppäri sylissä sohvalla vilttiin kääriytyneenä ja ottaa välillä torkut - ihanaa!

Mulla on takana tosi hektiset pari viikkoa, eikä ensi viikkokaan sen helpommalta näytä. Täytyy sanoa, että odotan jo aika kovasti mini-lomaamme Tukholmassa! Lennetään Tukholmaan torstaina ja tullaan takaisin maanantaina, joten ehditään nautiskella kaupungista. Tosin perjantain tapahtumat laskivat reissufiiliksiä hieman - on niin surullista, että terrori-iskut vaan leviävät ympäri Eurooppaa. Pelolle ei kuitenkaan saa antaa valtaa.

Hektinen meno on saanut mut pohtimaan time managementiani, ja olen päättänyt tehdä pientä raivaustyötä kalenterilleni heti ensi viikolla. Luultavasti en pysty enää vaikuttamaan ensi viikon juttuihin, mutta pääsiäisen jälkeiselle viikolle on onneksi vielä paljonkin tehtävissä. En halua muuttua ihmiseksi, jonka elämä on niin hektistä, että sitä vaan odottelee lomaa, että pääsee palautumaan. Haluan, että arkeni on sellaista, että sen pyörittäminen ei kuluta kaikkea energiaa. Toki on normaalia, että välillä on kiireisempää, mutta vastapainoksi pitää olla myös niitä rauhallisimpia hetkiä.

Koska kulunut viikko oli niinkin hektinen, olen ottanut tämän viikonlopun tosi chillisti. Olen nukkunut pitkiä yöunia, nähnyt kavereita ja vaan lepäillyt. No, tulihan sitä vähän treenattuakin - eilen juoksin 3x5km vk-treenin ja tänään 23km pitkiksen! Viikonlopun aikana tuli siis juostua 43 kilsaa, huh. Huomenna sitten lepoa!

Tänään käytiin kavereiden kanssa yhteispitkiksellä ja sen jälkeen syömässä (missäs muuallakaan) kuin vanhassa kunnon Tamarinissa. Heh, en varmaan koskaan kyllästy Tamarinin tofu green curryyn... Ruuan jälkeen käytiin täyttämässä kansallisvelvollisuus ja äänestämässä, ja sen jälkeen haettiin vaalikaffet Muumi-kahvilasta.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat