Rakastan suunnitelmien tekemistä asiassa kuin asiassa - joskus jopa ennemmän kuin niiden toteuttamista. Minusta on mukavaa fiilistellä ja miettiä, mitä kaikkea kivaa tulevaisuudessa voisinkaan tehdä! Se on parhaimmillaan tosi inspiroivaa, eikä minulle ole aina niin tarkkaa, vaikka osa ajatuksistani jäisikin vain sille asteelle. Osa suunnitelmista on tärkeämpiä kuin toiset, ja niitä ei-niin-tärkeitä voi karsia, jos näyttää, ettei aika riitä kaikkeen.

Näin kevään kynnyksellä olen koettanut itselleni jonkinlaista sotasuunnitelmaa tulevan juoksukauden kisojen osalta! Kuten muutkin suunnitelmani, myöskään tämä ei ole mikään kiveen hakattu totuus, vaan muunneltavissa mikäli aikatauluni (lue: lorvikatarri) niin vaatii. :) En ole muuten juossut yhtään kisaa Suomessa sen jälkeen kuin tulin takaisin Cape Townista, aikas hassua!

Tässäpä siis luonnostelma kisakalenteristani tulevalle juoksukaudelle:

- 1.4. Karhu -viesti. Mahduin kuin mahduinkin Runner's Clubin joukkueeseen, joten avaan kisakauden juoksemalta Raumalt Porrii. Koko matkaa en sentään juokse, vaan saan juostavakseni jonkin 5,8-9,4km mittaisista osuuksista.

- 29.4. Helsinki Central Park Run. Runner's High:n järkkäämä kisa Keskuspuistossa virittelee mut sopivasti vapun fiiliksiin. En ole vielä päättänyt juoksenko vitosen vai kympin, varmaan kympin.

- 13.5. Helsinki City Run. Kevään "päätavoite", joskin mäkisellä reitillä saan tehdä todella töitä, jos mielin juosta samanlaisia aikoja kuin yleensä.

- 17.6. Venlojen viesti. Suunnistamassa en ole käynyt reiluun vuoteen, joten pitää toivoa, että paikka meidän lääkis-joukkueesta irtoaa vanhoilla näytöillä.

- 5.8. Runner's Twilight. Jälleen yksi RH:n tapahtuma, jossa on mahdollista juosta joko vitonen, kymppi tai puolikas.

- 29.10. Ljublijana-maraton. En olekaan juossut maratonia eli vuoteen, joten täytyyhän se tänä vuonna taas juosta. Tälla hetkellä näyttäisi, että lähden juoksemaan sen Ljublijanaan!

Näiden kisojen lisäksi tulee varmaan osallistuttua joihin ratakisoihin, ja ehkä jotkut pienet suunnistuskisatkin houkuttaisi. :) Ai niin, ja puolikas syyskuussa! Laittakaahan kivoja kisatärppejä tulemaan. :)

Kommentit (1)

Vierailija

Itse oon tykänny tosi paljon Espoon Rantamaratonin puolikkaasta joka muistaakseni pidetään syyskuun puolivälissä. Reitti ei ole minusta kovin paha, maisemat on tosi kivat, kun juostaan meren viertä osittain ja ilmat on ollu viime vuosina tosi hyvät tuolloin. Sellainen kivan kirpeä syyssää :) Tapahtumana tuo ei ole niin iso kuin vaikkapa HCR mutta minusta siellä on kivasti kuitenkin kisameininkiä. Reitin varrella on ainakin aiemmin ollut tosi paljon ihmisiä kannustamassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat