Joulunpyhät alkavat olla takanapäin, ja mekin ollaan palattu takaisin Helsinkiin valkoisesta Kainuusta. Onneksi nämä välipäivät ovat vapaita ja työt alkavat vasta uuden vuoden jälkeen! Rakastan näitä laiskanpulskeita päiviä joulun ja uuden vuoden välissä - joulu on juhlittu, mutta arki on vielä kaukana! Taidan jatkossakin pyrkiä pitämään nämä päivät vapaana, niin mukava fiilis mulla on nyt.

Mutta palataanpa hetkeksi vielä joulun viettoon! Joulu tosiaan vaihtui tuttuun tapaan kotikaupungissani Kajaanissa. Yleensä joulunviettoni on rajoittunut pelkkiin joulunpyhiin, mutta nyt olin kotona kokonaiset viisi päivää. Ehdinpähän viettää vähän paremmin aikaa perheeni kanssa, nähdä paria kaveria sekä käydä tervehtimässä isovanhempia!

Itse aatto vietettiin ihan vain meidän perheen kesken, niin kuin on ollut tapana jo vuosien ajan. Teimme pieniä poikkeuksia vanhoihin perinteisiin, ja esimerkiksi riisipuuro syötiin tänä jouluna jo aamupalaksi ja kuusikin koristeltiin jo aatonaattona (kuinka radikaalia :D). Näiden muuttuneiden aikataulujen johdosta lähdettiinkin jo aamupäivästä tekemään perinteinen jouluaaton treeni, joka tänä vuonna oli hiihtoa! Aina ei jouluna pääse hiihtämään edes Kajaanissa, mutta nyt pääsi, joten piti ottaa ilo irti!

Itse innostuin hiihtämään melkein kaksi ja puoli tuntia, ja sen seurauksena olikin todella kipeät hauikset ja alaselkä. Lenkin jälkeen oli ihanaa mennä joulusaunaan rentoutumaan ja lämmittelemään. Välipalan syönnin jälkeen alettiinkin hiljalleen kokkailla jouluateriaa, joka sitten nautittiin alkuillasta kaikeassa rauhassa hyvien viinien kera. Ruuan jälkeen ilta sujui rennoissa merkeissä: avattiin lahjat, katseltiin leffaa ja pelattiin Trivial Pursuitia.

Vaikka joulumieli meinasi olla vähän kateissa Cape Townin helteissä, se löytyi tosi nopeasti kun pääsi rentoutumaan lumiseen maisemaan. :) Ihania välipäiviä teille kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat