Kuten olen täällä monta kertaa kertonut, Kapkaupunki on hyvän ruuan ja viinien luvattu maa. Myös kahvia täällä osataan tehdä, ja kahvilakulttuuri kukoistaa melkein samaan tapaan kuin ravintolakulttuurikin. Olenkin kahviloiden paikallisten kahviloiden suurkuluttaja! Huippuja kahviloita täältä löytyy tosi paljon, mutta tässäpä muutama suosikkini.

Nü (39 Main Road)

Nü täytyy mainita ihan ensimmäisenä, sillä siellä käyn ylivoimaisesti eniten. Syy lienee sijainti, sillä lähin Nü sijaitsee ihan kulman takana! Toinen syy on varsin terveellinen ja herkullinen ruokatarjonta, eli jos mielii syödä laadukasta ja terveellistä safkaa, sitä löytyy Nüsta. Lemppareitani on wrapit, salaatit sekä smoothiet, ja viikonloppuaamiaiseksi syön yleensä proteiinipannarin! Myös kahvi on varsin hyvää.

Origin (28 Hudson Street)

Origin on kahvilaketju, joka perustettiin kymmenkunta vuotta sitten nostattamaan Afrikkalaista kahvilakulttuuria. Originista saa todella hyvää kahvia, ja eri papulajikkeita löytyy vaikka millä mitalla. Origineja taitaa olla Cape Townissa useampia, mutta itse olen käynyt vain Waterkantin Originissa, jossa on mukava tehdä töitä.

Truth (36 Buitenkant Street)

Truth on kahvila, joka on voittanut pari vuotta sitten maailman parhaan kahvilan tittelin. Enkä ihmettele - Buitenkant streetillä sijaitseva Steampunk-henkisesti sisustettu kahvila tarjoilee aivan hillittömän hyvää kahvia. Tykkään myös miljööstä, joskin päiväsaikaan kahvilassa on hieman liian meluisaa työskennellä.

Bootleggers (Cape Quarters)

Bootleggers on mukava kahvila, josta saa herkullista aamupalaa - tsekkaa banaanileipä ja pannukakut! Wifi on hyvä, ja yltää terassille, jossa on mukava työskennellä kauniilla säällä!

Giovanni's (99 Main Road)

Giovanni's on italialainen deli parin korttelin päästä asunnoltamme. Paikka on todella autenttinen, ja fiilis on kuin Roomassa konsanaan. Giovanni's myy ihania italialaisia herkkuja, parhaita croisantteja ja huikean hyvää espressoa, joka on mukava nauttia terassilla. Giovanni's on paikka, johon ei tee mieli jäädä istumaan pitkäksi aikaa, sillä terassi on aika ahdas.

Lola´s (261 Long Street)

Nopea netti ja terveellisiä, mutta edullisia lounasvaihtoehtoja aivan keskustassa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat