Torstai on kohonnut tämän vuoden aikana yhdeksi viikon lempipäivistäni.

Ollaan nimittäin poikakaverin kanssa otettu tavaksi tehdä torstaisin jotain kivaa. Tämä "joku kiva" ei välttämättä tarkoita mitään kauhean erikoista, vaan voi olla jotain ihan pienimuotoista. Joskus käymme illalla jossain lähiraflassa syömässä, mennään Tennariin katsomaan leffa tai vaan saunotaan ja tilataan Woltilla ruokaa kotiin. Hyvin usein torstai-iltaan kuuluu juurikin jokin herkullinen ruoka!

Tämän meidän torstai-tradition idea on, että torstai on jollain tapaa vähän spessumpi päivä: päivä, jona virittäydytään viikonlopun viettoon. Kivalla torstai-illalla viritellään meidän ajatukset jo tulevaan viikonloppuun, ja ajatellaan että jo torstai on tavallaan viikonloppua, ja perjantaina käydään vaan tekemässä pieni työpäivä ja sitten päästäänkin jo vapaalle! Toki perjantai on toisinaan töissä hektinen, mutta usein töistä pääsee lähtemään ihan hyvissä ajoin.

Tämän idean minulle esitteli aikanaan eräs ystäväni, mutta pari vuotta meni, ennen kuin aloin toteuttamaan sitä. Torstai-illan pyhittäminen on kuitenkin ollut ihan huippu idea, ja näin viikonloppu tuntuu jotenkin paljon pidemmältä! Kannattaa kokeilla vaikka heti ensi viikolla. :)

 

 

Kommentit (4)

Elisa

Aivan mahtava idea! Tällä hetkellä teen töitä milloin sattuu, eli perinteistä maanantaista perjantaihin työviikkoa minulla ei ole mutta kun joskus tulevaisuudessa sellainen arki alkaa, pitää muistaa kokeilla tätä :)

Vierailija

Mulla torstai on siivouspäivä, sekin saa viikonlopun tuntumaan pidemmälle.:) Miten ootte ite tehneet siivoamisen kanssa?

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Poikakaveri on vähän siivousfriikki ja siivoilee jatkuvasti joten täällä on harvoin hullun sotkuista :) Eli meillä on käytännössä aika siistiä koko ajan, ja sitten kerran viikossa toinen imuroi kämpän ja toinen pesee kylppärin, siinä ei kauhean kauaa mene.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat