Ihanaa, odotettu pääsiäisloma on vihdoin täällä! Viime viikon lopussa olin jostain syystä tosi puhki, ja suorastaan laskin päiviä lomaan. Otin kuitenkin alkuviikosta ryhtiliikkeen ja suoritin tiukkaa priorisointia stressin vähentämiseksi ja jaksamisen parantamiseksi, ja tämä viikko onkin sujunut ihan mukavissa merkeissä. En halua elää vain lomia ja viikonloppuja varten, joten pyrin rakentamaan arjen sellaiseksi, että se ei ole liian kuormittavaa.

Mutta vaikka arki olisi kuinka kivaa, on loma silti aina lomaa, ja olen tosi innoissani tästä neljän päivän pääsiäislomasta! Yleensä olen ollut pääsiäisen kotikonnuillani, mutta koska suurin osa perheestäni lomailee muualla, jää pääsiäis-Kainuu tällä kertaa väliin. Sen sijaan lähdetään poikakaverin kanssa Tukholmaan, jossa olisi tarkoitus viettää aikaa aina maanantaihin saakka.

Meillä ei ole Tukholmaan mitään kummempia suunnitelmia. Poikakaveri on varannut kuulemma tosi kivan hotellin, ja ollaan varattu muutama dinneri - ei sen kummempaa. Käydään varmaan lenkillä Djurgårdenissa, shoppaillaan ja vaan oleillaan ja nautiskellaan vapaista.  Nyt juuri kaipaan lomaa ilman mitään kauhean suurta action planiä. :)

Mutta nyt hyppään koneeseen! Ihanaa pääsiäistä kaikille. :)

Kommentit (1)

Sofia

Ihanaa lomaa! Tekisipä mieli entisenä Djurgårdenilaisena myös sinne taas pian. Toivottavasti aurinko paistaa ja jos tulee tekemisen puute niin suosittelen Skansenia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat