Vielä pari vuotta sitten en ollut käynyt Turussa kuin pari kertaa ohi mennen suunnistusleirien aikana. Nyt kuluneen kahden vuoden aikana olen käynyt kaupungissa jo useamman kerran - Turku on poikakaverini opiskelukaupunki, ja hänellä asuu vielä paljon kavereita siellä. Tuntuu, että jokaisen Turku-reissun jälkeen alan tykätä kaupungista yhä enemmän! Jokiranta on aivan todella kaunis etenkin kesäisin, eikä ravintolatarjonnassakaan ole valittamista.

Tähänkin viikonloppuun sisältyi yksi yö Turussa, sillä menimme lauantai-illaksi katsomaan Logomo-teatterille Tom of Finland -musikaalia. Eräs meidän kaveri näyttelee musikaalissa, minkä vuoksi musikaali täytyi ehdottomasti päästä katsomaan. Ostettiin liput jo kuukausia sitten, onneksi, sillä musikaali on nyt myyty miltei loppuun.

Lähdettiin ajelemaan Helsingista Turkuun lauantai-iltapäivällä, ja perillä oltiin viiden aikaan. Olimme varanneet pöydän Cup and Pintiin, mutta sitä ennen kävimme nopsaa heittämässä tavarat hotellille. Vaikka meillä onkin paljon kavereita Turussa, tykätään kuitenkin yöpyä yleensä hotellissa. Yö hotellin sängyssä ja ihana aamupala tekevät minilomasta aina vähän spesiaalimman! Tällä kertaa oltiin Marine Palacessa, joka sijaitsee ihan Aurajoen rannalla.

Vedettiin Cup and Pintissa pitsat ennen kuin lähdettiin kävelemään hiljakseen Logomoon. Itse musikaali oli todella hyvä ja viihdyttävä, tykkäsin siitä todella paljonn. Oltiin just sopivasti käyty katsomassa Tom of Finland -leffa, joten tarina oli tuttu. Se teki seuraamisesta vähän helpompaa!

Musikaalin jälkeen lähdettiin vielä vähän istumaan iltaa ja päädyttiin vielä illan päätteeksi Dynamoon. Käyn nykyään niin harvoin ulkona, että tänään on väsyttänyt ihan hulluna! Taidankin rueta tästä nukkumaan, että saan vähän univelkoja kuitattua ennen ensi viikkoa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat