Muistan vielä ajan (ennen Netflixiä?), jolloin katsoin telkkaria todella harvoin. Kuuluin niihin ihmisiin, jotka ylpeänä kertoivat, että eivät juuri koskaan katso telkkaria (vaan sen sijaan viettävät kahdeksan tuntia päivässä netissä roikkuen). Kuluneen vuoden aikana minusta on kuoriutunut kunnon tv-sarja -friikki, ja en oikeastaan tiedä mitään mukavampaa, kuin illalla makoilla sängyssä ja katsoa yksi jakso jotain hyvää telkkarisarjaa. Luulen, että tällä on jotain tekemistä sen kanssa, että kuluneen vuoden ja opiskelujen vuoksi olen tuijottanut niin paljon konetta, että iltaisin en jaksa viihdyttää itseäni samaan tapaan kuin ennen: blogeja ja sanomalehtiä lueskellen.

Mun tv-sarjamakuni on ehkä hieman nörtähtävä: tykkään scifistä sekä tositapahtumista inspiraationsa saaneista, historiallisistakin sarjoista. Näiden lisäksi muhun puree myös mitkäs muutkaan kuin ihmissuhdekiemurat! Parasta on, kun sarja on hyvin tehty, kuten Netflix- ja HBO-sarjat yleensä ovat! Mulla on tunnukset molempiin palveluihin, eikä kyllä harmita yhtään maksaa kuukausimaksuja, kun laatu on niin hyvää. Tässäpä mun sarjasuosikit:

House of Cards

Jenkkipoliitikkojen kieroiluja, valtapelejä ja kimurantteja ihmissuhteita. Tosi mielenkiintoinen sarja katsoa Yhdysvaltojen presidentinvaalien alla!

Game of Thrones

Game of Thrones ei vaatine paljon esittelyjä. Itse olen katsonut vain kaudet 4-6, mutta pääsin hyvin mukaan juoneen puolivälistäkin.

Narcos

Pablo Escobarista ja Kolumbian huumebisneksesta kertova sarja, joka perustuu osittain tositarinoihin.

The Affair

The Affair kertoo nimensä mukaan kahden henkilön avioliiton ulkopuolisesta suhteesta ja siitä, miten suhde vaikutti päähenkilöihin ja lopulta heidän perheisiinsä.

Stranger Things

80-luvulle sijoittuja scifi-sarja, jossa kolme kymmenvuotiasta poikaa alkavat ratkoa ystävänsä katoamistapausta ja törmäävät yliluonnollisiin ilmiöihin.

West World

Uusin sarjatuttavuuteni kertoo West World -nimisestä "elämyspuistosta", ja siitä, kuinka puiston asukit alkavat hiljalleen elää omaa elämäänsä.

Vinkkejä hyviin tv-sarjoihin otetaan vastaan!

Translation: May I present, my favourite tv-series at the moment!

Kommentit (1)

Vierailija

Ilmeisesti Netflixistä löytyy. Breaking bad! Paras sarja mitä koskaan oon nähny. Tosi jännittävä, hyvin tehty ja mustalla huumorilla höystetty. Sitä en voi taata että onnistuuko vain yhden jakson katsominen illassa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat