Saavuimme eilen iltapäivälennolla jouluksi kotiin, ja meitä vastassa oli todellinen valkea joulu. Itse asiassa lunta tuprutti tullessamme niin sakeasti, että lentokone ei meinannut päästä laskeutumaan! Kaartelimme puoli tuntia Oulujärven yläpuolella ja odottelimme kentän auraamista ja sääolosuhteiden parantumista. Koneen kapteeni ehti jo kuuluttaa, että joutuisimme mahdollisesti laskeutumaan Ouluun, josta tulisimme bussilla Kajaaniin. Onneksi tämä kammottava skenaario ei toteutunut, vaan pääsimme laskeutumaan pahimman pyryn hellitettyä Kajaanin kentälle.

Joulun pyhät menevät tälläkin kertaa täällä pohjoisessa, ja pakko sanoa, että lumi kyllä vaikuttaa mun joulufiilikseen tosi paljon. Kai sitä on vaan niin tottunut valkeaan jouluun, kun on asunut elämästään 27 vuotta pohjoisessa! Kävimme illalla kuuntelemassa joulukonserttia kirkossa, ja oli ihanaa nähdä kirkon ikkunoista ulkona hiljaa leijailevat lumihiutaleet.

Joulun ohjelma on kaiken kaikkiaan tosi perinteinen. Ollaan perheen kesken kotona, hiihdellään tai lenkkeilään, saunotaan ja tietenkin syödään hyvin. Omalla agendalla on erityisesti rentoutuminen ja pään tyhjentäminen, sillä kiireisen loppuvuoden takia tuntuu, että käyn ihan ylikierroksilla. Joulu onkin mielen rauhoittamiseen erityisen otollista aikaa.

Näiden kuvien myötä toivotan teille, rakkaat lukijat, oikein rentouttavaa ja rauhallista joulua! Jouluhaasteen ohjeiden mukaan pidän pienen some-dieetin, ja palailen blogin ääreen pyhien jälkeen.

Ihanaa joulua!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat