Olen pitänyt tammikuuta aina vähän tylsänä kuukautena. Joulun ja uuden vuoden juhlien jälkeen ihmiset tuntuvat vetäytyvän koloihinsa, viettävän tipatonta ja hipatonta, ja kaikkialla on hiljaista. Vuoden vaihtumisen innostus vaihtuu aika nopeasti arjen pyöritykseen, ja tajuntaan iskostuu se, että talvea on vielä jäljellä.

Etenkin pohjoisessa asuessa tammikuu tuntui todella pitkältä. Kovimmat pakkasjaksot osuivat usein tammikuulle, eikä edes kuun lopussa pimeys hellittänyt. Etelässä on helpompaa siinä mielessä, että jo kuun puolivälissä on valoisaa, kun pääsee töistä - se on aina jotenkin helpottavaa!

Lux Helsinki -valofestivaali oli kuin tehty lievittämään tammikuun alun potentiaalista ankeutta. Itse olen päässyt jo pahimmista paluushokista, eikä pimeys sinänsä ole vielä syönyt naista, mutta olipa kyllä silti tosi ihanaa käydä tekemässä iltakävely Lux Helsingin reitillä. Valoshow't olivat todella upeita, ja voin kuvitella, että tapahtuma oli myös turistien mieleen. Ihan mahtavaa, että tällaisia tapahtumia järjestetään, vieläpä tähän aikaan vuodesta!

Mutta nyt taidan katsoa yhden jakson Sykettä ennen kuin kömmin nukkumaan! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille. :)

Kommentit (1)

Vierailija

Harmittaa kun ei tule ikinä jätettyä kommentteja mutta tämä on kyllä mun ehdoton lemppariblogi. Täältä saa hyvää asennetta ja liikuntailoa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat