Jostain syystä tykkään lukea muiden blogeista päivä kuvina -tyyppisiä postauksia ihan älyttömästi. En oikein osaa sanoa, mistä se johtuu - ehkä sitten loppuviimein nautin blogeissa eniten sellaisesta elämän meiningistä ja tykkään kuulla, mitä bloggaajalle oikeasti kuuluu. Yhä harvemmin jaksan lukea postauksia, joiden kuvat on kuin Trendin mainossivuilta.

Oman kotikutoisen blogini kohdalla elämän meininkiä on tarjolla kännykkäräpsyjen muodossa varmaan enemmän kuin tarpeeksi, mutta ajattelin silti pitkästä aikaa postailla tällaisen viikonloppu kuvina -henkisen postauksen. Tälle viikonlopulle ei ollut muita suunnitelmia kuin tutkimuksen tekoa ja palautumista arjesta reissuista. Jukolan viestinkin jätin tällä kertaa väliin, kun menoa ja meininkiä on ollut viime aikoina enemmän kuin tarpeeksi, ja lopputyötäkin täytyi edistää. Ihan hyvä päätös, sillä hommat eteni ja pääsin vähän myös palautumaan. Ensi vuonna sitten taas rasteille!

Mutta pidemmittä puheitta, tässäpä mun viikonloppu kuvina!

- Viikonloppu starttasi perjantaina kesän ekan piknikin merkeissä. Vähän kuplivaa ja hieman purtavaa, hyvää seuraa ja lämmin kesäilta, eipä siinä muuta tarvittu.

- Lauantaina heräsin kohtalaisen aikaisin naputtelemaan konettani ja muutaman tunnin pakertamisen jälkeen suuntasin kavereiden kanssa Mestaritalliin lounaalle. Lohikeitto oli hyvää!

- Matkalla Mestaritallista kotiin haimme kesän ekat (!!) irtojätskit Helsingin Jäätelötehtaan kojulta.

- Tein lauantain treenin vähän epätyypilliseen aikaan, seiskalta illalla! Eipä ollut paljon ruuhkaa Eltsussa tuohon aikaan. Vedot kulki koneella kökityn päivän jälkeen yllättävän hyvin.

- Vetojen jälkeen en enää jaksanut tehdä tutkimusta vaan chillailin ja odottelin Jukolan viestin alkamista katsomalla läppäriltä jakson Handmaidia.

- Sunnuntain pitkiksen yksi osoite oli siskoni asunto Lauttasaaressa, sillä olin lupautunut käymään ruokkimassa siskoni kissat hänen ollessa Jukolan viestissä. Söpöläiset tulivat heti ovelle vastaan!

- Pitkiksen jälkeen nälkä oli kova ja lähdettiin poikakaverin kanssa etsiskelemään ruokapaikkaa. Iloksemme päästiin ilman pöytävarausta Kampin Sandroon brunssille.

- Brunssin jälkeen käytiin katsomassa Tennarissa Wonder Woman, joka oli ihan huippu. :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat