Heippa!

Viikonloppu vierähti tällä kertaa kertaa melkeinpä kokonaan Oulussa. Tuntuu ihan hullulta, että tämä oli neljäs Oulu-visiittini neljään vuoteen. Outoa, että vanhassa opiskelukaupungissa ei tule käytyä sen useammin! Toisaalta kaverini ovat valuneet enemmän tai vähemmän pois Oulusta, eikä 600 kilometrin matkaa viitsi matkata ilman mitään järkevää syytä.

Tällä kertaa Oulun vierailumme syy oli hyvän opiskelukaverini häät. Lennähdettiin mestoille jo perjantai-iltana, ja pohjoisen valo hämmästytti meidät ihan täysin. Olin jotenkin kokonaan unohtanut, miten paljon valoisampaa Oulussa on tähän aikaan vuodesta kuin Helsingissä! Meitä väsytti koneessa tosi paljon, mutta kun päästiin Radissoniin ja katsottiin ikkunasta paistavaa puoli yhdentoista aurinkoa, oli pakko lähteä vielä ulos käppäilemään.

Harmillisesti auringonpaiste rajoittui perjantaihin, ja lauantaina meitä tervehti pilvinen taivas. Olin kuitenkin saanut päähäni näyttää poikakaverilleni paikkoja lenkkeilyn muodossa, ja harmaasta säästä huolimatta lähdimme tekemään maisemalenkkiä. Lenkki kulki Pikisaaresta Hietasaareen ja Tuiran rannoille, ja sielta Värtön kautta lääkikselle ja lopulta keskustaan. Pituutta lenkille tuli noin kaksitoista kilsaa, eli hyvä reippailu ennen häitä.

Häät alkoivat kolmelta, joten lenkin jälkeen oli jo pakko alkaa laittautua juhlakuntoon - sen enempää Oulua emme ehtineet katsella. Olin vähän väsynyt ja päänsärkyinen ennen häitä ja vähän jännitti, että iskeekö totaalinen hyytymys, mutta onneksi häät olivat tosi hauskat ja vauhdikkaat. Joskus mua ahdistaa suomalaisissa häissä sellainen jatkuva odotus ja pönötys, mutta näissä häissä kummastakaan ei ollut tietoakaan. Tunnelma oli intiimi, mikä mahdollisti tietynlaisen rempseyden. Kaiken kaikkiaan oli kyllä ihan huippuhauskat juhlat!

Takaisin Helsinkiin lensimme iltapäivällä, ja kotiinpäästyämme päätimme lähteä vielä käymään tsekkaamassa Maailma kylässä -festarit. Helsingin lämmintä auringonpaistetta osasi kyllä arvostaa kylmän viikonlopun jälkeen, ja oli tosi ihanaa käppäillä vehreässä Kaisaniemen puistossa. Festareilla oli leppoisa ja kansanvälinen tunnelma, ja viihdyimme paikalla pari tuntia. Ihastelimme myyntikojuja ja söimme vähän thaikkuruokaa.

Nyt sitten pitäisi valmistautua työviikkoon. Aika hurjaa, että ensi viikonloppuna me lähdetäänkin viikoksi Espanjaan! Aika kuluu äkkiä. :)

Kommentit (1)

Vierailija

Onpa ihana mekko! Oletko sen hiljattain ostanut jostain? Voisi mennä munkin päälle kaverin häissä, ellei ole liian lyhyt :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat