- Talvijuoksuun sopeutuminen on ollut yllättävän hankalaa, eikä etenkään kisat ole pahemmin motivoineet. Lauantaille treenikalenteriin oli merkattu Aktia Cup, mutta tämä mamistelija päätti jättää kisan väliin huonoihin olosuhteisiin vedoten. Juoksukunto tuntuu olevan ihan hyvä, mutta sohjoisilla teillä kisaaminen ei vaan nappaa! Viikonlopun juoksuonnistuminen olikin sunnuntain pitkis, jonne lähdin vähän nihkein fiiliksin, mutta lopulta sain kuin sainkin kasaan 21 kilometriä vähän reilussa kahdessa tunnissa!

- Perjantaisin meillä on tyttöjen kanssa tapana kokoontua aftereille, ja tällä kertaa päästiin vihdoinkin afteroimaan Kampin yläkerran Hokuun. Pakko hehkuttaa kyllä Kampin yläkerran ravintolakorttelia, se on nimittäin aivan huippu konsepti! Olemme parina perjantaina koittaneet saada pöytää eri ravintoloista, mutta ilman etukäteisvarausta se on ollut toivotonta. Vahingosta viisastuneina olimme varanneet Hokuun pöydän jo alkuviikosta, ja se kyllä kannatti, sillä ruoka ja viini oli ihan huippuhyvää!

- Viikonloppuna kunnostuin myös kotoilussa ja kotikokkailussa. Rakastan meidän tilavaa keittiötä, jossa on ihana laittaa ruokaa! Niinpä nykyisin tulee kokattua ihan tosi paljon. Harvemmin mitään superhienoa kuitenkaan, tykkään nopeista ja näppäristä resepteistä.

- Kokkailumahdollisuuksien lisäksi tunnun tykkäävän meidän kodista siinä määrin, että viihdyn nykyään kotosalla aika paljon. En ole koskaan ollut mikään kotihiiri, mutta nyt huomaan, että en ole ollut menossa läheskään niin paljon kuin yleensä. Olen oikeastaan nauttinut viikonlopuista, joille ei ole juurikaan mitään suunnitelmia ja saa vaan hengailla rauhassa kotosalla!

- Viikonloppu oli yhtä herkuttelujen juhlaa! Laskiaispullia olen syönyt jo parin viikon ajan, ja tänään päästiin korkkamaan Runebergintorttukausi. Iltapalaksi kalusin vielä Benkku-purnukan pohjat, nam!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat