En meinaa uskoa, että meidän Etelä-Afrikan vuotemme on todella tulossa päätökseensä. Suomeen paluu häämöttää jo reilun viikon päässä, eikä aivoni meinaa millään uskoa, että tulen jättämään Kapkaupungin niin pian!

Kotiin on aina ihana palata, ja toisaalta jo odotan arkea Suomessa. Odotan uutta asuntoamme Töölössä, ystävien ja perheen kanssa vietettyjä hetkiä, vanhoja tuttuja harrastuksia ja tavallaan kaipaan myös töiden tuomaa rutiinia. Suomeen paluussa on kiehtovaa myös se, että vaikka palaankin Helsinkiin, tavallaan elämässäni aukeaa uusi kausi niin uuden työn kuin asunnonkin kannalta.

Fiilikset paluusta on kuitenkin kaksijakoiset siinä mielessä, että on tosi haikeaa lähteä Kapkaupungista, sillä tällä kertaa lähtö on ”lopullinen”. Kesällä tiesimme, että tulemme vielä takaisin puoleksi vuodeksi, mutta nyt emme tiedä, milloin tulemme tänne seuraavan kerran. Varmaa on se, että tulemme jossain vaiheessa käymään täällä lomalla ja moikkaamaan ystäviämme, mutta emme tiedä vielä, että milloin. Olen saanut täällä paljon kavereita ja muutamia läheisiä ystäviä, ja heidän jättäminen on tosi haikeaa!

Muutenkin Kapkaupungista on muodostunut minulle koti kuluneen vuoden aikana, ja ystävien lisäksi tulen ikävöimään täältä monia asioita. Erityisesti olen nauttinut täkäläisestä luonnosta, merien ja vuorien muodostamasta ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Olen juossut, vaeltanut ja purjehtinut näissä maisemissa, ja näitä liikkumismahdollisuuksia tulen kaipaamaan todella paljon!

Näinä viimeisinä viikkoina olisi tarkoitus ottaa mahdollisimman paljon irti Kapkapungista ja erityisesti auringon tuomasta energiasta. Täällä on kesä parhaimmillaan, ja kaupunki kuhisee niin tapahtumia kuin turistejakin. Haluamme vielä kerran syödä lemppariravintoloissamme, hengailla rannalla ja liikkua luonnossa. Ennen kaikkea haluamme kuitenkin viettää mahdollisimman paljon aikaa ystäviemme kanssa ennen kuin Suomi ja talvi taas kutsuvat meitä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat