- Koko viikko on kulunut gradua viimeistellessäni, ja tästä johtuen olen muistellut paljon Kapkaupungin vuottani. Tuntuu ihan hullulta, että siitä on jo kaksi vuotta, kun aloitin siellä opiskelut! Tekisi mieli tosi paljon matkustaa Kapkaupunkiin tämän kevään aikana, mutta näyttää siltä, ettei rahaa eikä aikaa ole. Tällä hetkellä kun näyttää siltä, että saan paperit jo huhtikuussa ja olisihan se ollut mukavaa matkustaa paikan päälle valmistumaan.

- Hektisen viikon jälkeen oli ihanaa viettää todella pitkästä aikaa viikonloppu ilman mitään sen kummempia suunnitelmia. Juurikin Kapkaupungissa muistan meidän viettäneet useampiakin löhöviikonloppuja, mutta nyt normaalissa työarjessa viikonloppuihinkin on tullut buukattua kaikenlaista. Teki kyllä hyvää löhöillä kunnolla!

- Viikonlopun ainut meno oli Helsyn hallikisat, joissa avasin lauantai-iltana vuoden kisakauden! Kisa ei ollut mikään uskomaton menestys, mutta ei mikään huonoinkaan veto. Siitä lisää myöhemmin!

- Tämä on ehkä vähän (tai no aika tosi) nolo tunnustus, mutta vasta tänään aamulla hoksasin, että tänäänhän on viimeinen päivä äänestää! Jotenkin olin muistellut, että äänestys jatkuu vielä ensi viikolle. :D No, onneksi presidentinvaaleissa ei ole niin paljon ehdokkaita, joista valita, joten aikaa ehdokkaiden tutkiskeluun ei tarvinnut käyttää juurikaan. Äänestyspaikalla ei ollut juurikaan ruuhkaa, ja vaalikahvit haettiin Starbucksilta.

- Sunnuntai huipentui ex tempore -leffailuun, ja kävimme Tennarissa katsomassa Molly's Storyn. Rakastan leffoissa käymistä, sillä se on vaan niin rentouttavaa. Päässäni surisee koko ajan erilaisia ajatuksia, mutta kun istun leffateatterin pehmeään penkkiin, unohdan pariksi tunniksi kaikki mietteeni ja pääsen rentoutumaan muihin maailmoihin pariksi tunniksi. Ennen leffaa käytiin syömässä ikisuosikissani Tamarinissa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat