Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille! Nappasin Saran blogista tällaisen mukavan jatka lausetta- postauksen. Näitä on ollut useammassakin blogissa, ja ainakin minusta nämä ovat olleet varsin mielenkiintoista luettavaa!

En ymmärrä... miten "vain" 30 astetta voi tuntua minusta näin kuumalta, vaikka täällä ei ole edes erityisen kosteaa? Tykkään kuumasta, ja yleensä kipurajani menee siinä 35 asteessa, mut koko päivän olen ollut ihan paahtumispisteessä.

Seuraavaksi ajattelin... vähän relailla lueskellen ennen nukkumaan menoa.

Viime aikoina... olen ihmetellyt uusia huudejani täällä Kapkaupungissa ja ollut ihan fiiliksissä.

En osaa päättää... toisinaan omista asioistani. Muiden asioista on paljon helpompaa tehdä päätöksiä!

Muistan ikuisesti... kun tapasin poikakaverini ekan kerran. Vaikka tuo tapaaminen ei ollut mikään romanttinen ja oltiin pitkään vain kavereita, jotain tosi erityistä siinä oli. Musta on ollut myös jälkikäteen hauskaa muistella tuota tapaamista "eipä silloin olisi uskonut" -hengessä.

Päivän paras juttu... oli kun päivän luennoitsija puhui ihan älyttömän selkeää englantia! Jotkut täällä puhuvat ihan mumisten, enkä meinaa pysyä millään kärryllä.

Noloa myöntää, mutta... olen toisinaan tosi kärsimätön tyyppi ja pinnani palaa helposti.

Viikko sitten... vietettiin ensimmäistä päivää täällä Kapkaupungissa!

Kaikista pahinta on... herätä aikaisin vapaapäivän aamuna. Yäk.

Salainen taitoni on... keskustella luontevasti kenen tahansa kanssa.

Jos saisin yhden toiveen se olisi... hieman muhkeampi pankkitili, niin ei tarvitsisi stressata, miten rahat riittää täällä opiskellessa (no ei, oikeasti toivon maailmanrauhaa).

Minulla on pakkomielle... olla toisinaan luovuttamatta tai uskomatta, jos joku sanoo minulle ei. Jankutan ja jankutan ja yritän saada tahtoani läpi tai pohdin kuumeisesti, miten saisin haluamani asian toteutettua. Eilen leikin oman elämäni McGyveriä, kun en suostunut uskomaan, että McBookini töpseli ei sovi adapteriini, ja muotoilin sen hedelmäveitsellä uuteen uskoon. Ja tadaa, niin mahtui töpseli adapteriin!

Söin tänään... kanawrappejä ja cafe mochan yliopistolla lounaaksi.

Ärsyttävintä on... hidas netti! Eilen en meinannut saada postausta ulos millään, kun netti vaan pätki. Argh!

Tekisi mieli... jäätelöä. On ihan sairaan kuuma!

Minusta on söpöä... pussailla liikennevaloissa.

Hävetti... kun käytin Namibian pohjoisosasta nimeä Ambomaa. Samalla sekunnilla, kun olin päästänyt nimen suustani, aloin epäillä sen olevan jotenkin poliittisesti epäkorrekti, mutta onneksi niin ei ollutkaan. Ehdin kuitenkin punastua!

Olenko ainoa, jonka mielestä... naiset joissakin leffoissa ja tv-sarjoissa valitsee ihan väärän miehen? Minusta Carrien ei todellakaan olisi pitänyt mennä yhteen Mr. Bigin kanssa!

(Kuvat Simons Townin pingviini-alueelta)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat