- Olen tosi huono suunnittelemaan aikatauluja. Tämän takia mulla on usein a) sairaan kiire ja b) olen myöhässä. Koetan petrata, mutta tuntuu, että oon parantumaton.

- Olen kahviaddikti. Ennen join varmaan 15 kuppia päivässä, mutta nykyisin oon jo aika hyvin vieroittunut ja pärjään aamu- ja lounaskahveilla. Yleensä aamulla juon tuplaespresson ja lounaan jälkeen ison motin maitokahvia!

- Elävoitän puhettani kiivailla käsieleillä, mikä on johtanut "muutamia" kertoja noloihin tilanteisiin. Olen huiskaissut kumoon niin kahvikuppeja kuin kuohuviinilaseja ihmisten käsistä ja kerran löin ohikulkennutta työkaveriani vahingossa vatsaan... :D

- Olen joissakin asioissa aika suurpiirteinen ja luotan siihen, että asiat järkkääntyy omalla painollaan. Työ- ja opiskeluasioissa olen taas helposti tosi pikkutarkka ja viilaan pilkkua välillä aivan liikakin.

- Olen someaddikti. Tekisi todella hyvää pitää joku kunnon nettitauko tai olla edes puhelimesta erossa kokonainen päivä!

- Olen seikkailunhaluinen ja elämyshakuinen tyyppi, ja niinpä minua ei ole vaikea ylipuhua mukaan uusiin seikkailuihin, tempauksiin tai reissuihin.

- Arkiaamut eivät ole parasta aikaani. En vaan pysty olemaan hyvällä tuulella ennen aamu-kahdeksaa, ellen ole lähdössä matkalle!

- Rakastan elämän pieniä nautintoja ja suhtaudun rahan käyttöön todella emotionaalisesti. Minusta on ihanaa hemmotella itseäni hyvällä ruualla tai juomalla tai ostaa jotain "arjen luksusta", kuten ylellistä kosmetiikkaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat