Heippa,

olen viime päivinä kärsinyt pienestä bloggausinspiraation puutteesta, joten postaukset ovat jääneet vähän vähemmälle. Jospa se kirjoitteluvire taas alkaisi virkistymään!

Viikonloppu meni aika urheilullisissa merkeissä, sillä lähdin heti perjantaina töiden jälkeen Vierumäelle Puistolan Urheilijoiden juoksuleirille. En itse kuuluu PuiUun, vaan pääsin leirille siskoni siivellä. Parinkymmenen hengen porukkaan mahtui hyvin yksi siipeilijä. ;)

Leiri alkoi suoranaisella totuuden hetkellä: nimittäin tasotestillä! Edellisestä testistä oli kulunut aikaa jo vuosi, joten oli ihan hyvä päivittää kynnykset uuteen uskoon. Juoksin kuusi tonnia valojänistä vastaan alkaen 6.08min/km-vauhdista ja päättyen 3.38min/km-vauhtiin! Ihan maksimeita en saanut irti, kun syke paukutti vikan tonnin jälkeen "vain" 190, eli muutama pykälä noston varaa olisi vielä ollut.

Tärkeintä oli kuitenkin se, etttä kynnysarvot saatiin. Tällä hetkellä aerobinen kynnys on sykkeessä 158 ja vauhdissa 5.08min/km ja anakynnys ylitettään sykkeellä 177 ja vauhdilla 4.23min/km. Viime vuoteen nähden aerobinen kynnys on parantunut 30 sekuntia ja anakynnys 23 sekuntia - mukavaa kehitystä siis! :)

Toinen leiriaamu alkoi sharpisti kasilta aamulenkin merkeissä. Oli ihan pakko ottaa kuva todistusaineistoksi siitä, että oon ollut vapaaehtoisesti noin aikaisin aamulla hereillä! Aamureippailujen jälkeen vedettiin kunnon aamikset ja otettiin vähän lepoa. Päivän toinen treeni oli pitkis, joka itsellä vähän venähti: mittaa kertyi parinkympin sijaan 24 kilsaa ja uusista kynnyksistä hurmioituneena vauhtikin oli aika reipas!

Ilta menikin sit dinnerin ja keilauksen parissa, ja pyörähdettiinpä sporttibaarissakin. Olin ihan kuitti kaikesta urheilusta, ja yritin mennä aikaisin nukkumaan mutta eihän siitä mitään tullut. Kehnojen unien takia oli ihan pakko skipata tämänaamuinen treeni ja mennä suoraan aamupalalle. Lähdettiin kympiltä ajelemaan kohti Helsinkiä, sillä oltiin päätetty osallistua vielä Asicsen järkkäämälle yhteislenkille, joka starttasi kahdeltatoista Mikonkadun Intersportilta.

Huh, eiköhän tässä ollut urheilua kerrakseen! Koetan vähän aktivoitua kirjoittelun saralla, josko se inspis taas tästä löytyisi.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (2)

Vierailija

Moikka Sansu:) Kiva kun taas bloggasit:) Sinulla on kyllä hienolla mallilla tuo kunto, onneksi olkoon:) Tsemiä viikkoon:)!!

-Liisa

Vierailija

Huh, kuulostaapa aktiiviselta viikonlopulta! :) Toivottavasti kirjoitusinto löytyy taas!

 

terv. Sanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat