Lyhyen osastourani aikana olen saanut huomata, että perjantait ovat usein niitä kiireisimpiä päiviä! Tänään en meinannut millään päästä irrottautumaan työpaikalta, ja kun lopulta pääsin sulkemaan työpaikan oven, kello oli pitkälle yli puoli viisi.

Oltiin sovittu työkavereiden kanssa, että mennään töiden jälkeen perjantain kunniaksi sushille. Mun sushihammasta on kolottanut vaikka kuinka, joten oli kiva päästä tyydyttämään sushinhimoni. :D Olin jotenkin vähän kierroksilla työpäivästä, mutta onneksi viikonloppufiilis otti pian valtansa.

Illan päälle käytiin vielä Skifferissa yksillä. Harmittaa, kun en tajunnut kesällä käydä siellä, vaikka oli paikka nytkin ihan hieno. Tuuli vaan oli loppuillasta ihan tosi kylmä, ja pakko oli todeta, että kyllä se kesä on vaan nyt ohi. Tuon ajatuksen viimeisteli viimeistään kotimatka, kun vettä sumutti niskaan ja märkään asvalttiin oli jo liimautunut kellastuneita lehtiä.

Mun viikonloppu on tavallista lyhyempi, sillä vietän koko sunnuntain töissä. Onneksi ei ole kuitenkaan yötöitä, ja onhan tuo yksikin vapaapäivä jotain! Ensi kuussa ei sitten pitäisi olla ollenkaan viikonlopputöitä, joten yksi sunnuntai ei tunnu ollenkaan pahalta. Ja onneksi on yksi kokonainen vapaapäivä! :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat