Tänä viikonloppuna sain nauttia harvinaisesta herkusta, kun äitini tuli koko viikonlopuksi tänne Helsinkiin. Äiti käy täällä kyllä aina silloin tällöin, mutta harvemmin hän ehtii olemaan koko viikonloppua. Tai oikeastaan harvemmin molemmilla tyttärillä on aikataulut viikonloppuna tyhjillään sillä tavalla, että ehtii kunnolla näkemään! No, onneksi nyt oli aikaa kaikilla osapuolilla ja ehdittiin puuhailemaan kaikenlaista yhdessä.

Minun viikonloppu käynnistyi jo perjantai-aamuna, kun lopettelin työvuoron. Koetin nukkua päivällä, mutta jostain syystä uni ei tullut silmään ollenkaan, vaikka yritin nukkua niin aamu- kuin iltapäivälläkin. Sängyssä pyörimisen sijaan nykäisin lenkkarit jalkaan ja kävin tekemässä reippaan lenkin, ja vähistä unista huolimatta juoksu kulki yllättävän hyvin! Illalla juhlittiinkin pikkujouluja Brondassa, ja vähistä unista huolimatta jaksoin tosi hyvin.

Lauantaina nukuin tosi pitkään, ja heräilin oikeastaan vasta siten, että ehdin sopivasti yhdeksi brunssille Southparkiin. Brunssilta alkoikin meidän virallinen äiti ja tyttäret -viikonloppu, kun pääsimme kaikki kolme koolle! Jotain väsymysasteestani kertonee se, että unohdin tyystin ottaa brunssilta kuvia. :D Ilta relailtiin Saaran luona Espoossa lenkkeillen, saunoen ja syöden.

Sunnuntai alkoi samalla kaavalla: lenkillä, relailulla ja ruualla. Lounaan jälkeen suunnattiin Aleksanterinteatterille katsomaan Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmää. Odotin vakavaa draamaa, mutta esitys olikin ilahduttavan huumoripitoinen. Naurettiin kaikki ihan vedet silmissä - välillä tosin silmäkulmat kostuivat liikutuksestakin.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat