Kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille ja sähköpostia tai Facebook-viestiä lähettäneille! Tsempityksenne merkitsee mulle tosi paljon, ja sain paljon iloa viesteistänne. Kyllä täältä vielä noustaan! :) Bloggailen nyt vähän miten ehdin ja jaksan panostaa, eli rakeisia kuvia ja hämäriä juttuja on edelleen kyllä luvassa, tahti voi kuitenkin olla vähän tavallista hitaampi (meinasin muuten eka kirjoittaa verkkaisempi, mutta en koskaan muista, tarkoittaako se hidasta vai nopeaa??).

Viikonloppu on alkanut oikeastaan aika mukavasti. Perjantaina pääsin lähtemään töistä hyvissä ajoin, ja kävinkin heittämässä heti töiden jälkeen pikku lenkin. Olin jotenkin henkisesti tosi uupunut viikosta, ja kun tulin lenkiltä, tuntui että en jaksa tehdä yhtikäs mitään. Olin sopinut meneväni Saaran kanssa kaupungille ja sieltä sushille ja myöhemmin vielä kuuntelemaan Kallion kirkkoon Philomela-kuoroa. Kaupungille ja sushille pääsin, mutta sen jälkeen iski totaalihyytymys ja päädyin loppuillaksi kaverin sohvalle makaamaan. Inhoan perua jotain ennaltasovittua, mutta olin jotenkin todella, todella uupunut ja kaipasin hetken hengähdystauon.

Rennon illan ja kunnon yöunien jälkeen tänään olo olikin jo paljon parempi. On se kyllä vaan jännä, mitä kunnon rötväys ja ylipitkät yöunet saavat aikaan! Olin ihan kuin toinen nainen, ja henkinen ja fyysinen pirteys olivat ihan toista luokkaa kuin perjantaina.

Lähdin heti aamusta tekemään pitkistä. Sää oli harmaa ja tihkusateisen ankea, mutta keskuspuisto oli silti kaunis kaikessa väriloistossa. Mietin, että olen onnekas kaikista viimeaikaisista vastoinkäymisistä huolimatta! Juoksin ylhäisessä yksinäisyydessä 26,5 kilsaa, ja kun tulin kotiin, tein ison annoksen pastaa.

Mutta nyt jatkamaan lauantai-illanviettoa! Mukavaa viikonloppua kaikille. :)

Kommentit (6)

Vierailija

Moi! En tiedä mistä vastoinkäymisistä puhut, mutta tsemppiä vaan ja toivottavasti intosi säilyy blogin suhteen! Oon jo useamman vuoden lukenut ja jäänyt koukkuun. Mitä tuossa herkullisen näköisesä pastassa on? T: Tyttö Kainuusta

Vierailija

Haha, mulla on ihan sama juttu tuon verkkaisesti -sanan kanssa! :'D Olin koko ikäni luullut sen tarkoittavan toista, ja sitten selvisikin, että se onkin päinvastainen! Nykyään joudun aina miettimään, että se ei ollut se minkä aina luulin sen olevan.. Mutta kun nyt sitten en enää muista kumman sen luulin olevan! :') Korvaan sen mielelläni toisella sanalla siis aina, kun ajatusprosessiin joutuu käyttämään liikaa aikaa muuten. Eikä se aina edes selviä. Ellei sitten google ole käsillä..

Vierailija

Tsemppiä täältäkin elämän haasteisiin. Ota oma aikasi, mitä se vaatiikaan!
((Eikö verkkaisesti ole muuten nopeaa, ainakin täällä päin suomea.))

Satu

Vierailija

Sanna, kiitos ihanasta blogista jota olen seurannut jo vuosia. Nykyelämästäsi välittyy ahdistus ja suru. Toivottavasti kaikki on hyvin !!! Ja ette ole  Jussin kanssa eronneet tms. Koska sellainen tulee väistämättä kirjoituksistasi mieleen. Kun jaksat voitko uupumuksesi syyn kertoa, koska blogiasi alkaa olla jollaintavalla muuten vaikea lukea, koska siitä välittyy että et voi hyvin. 

Vierailija

Ainakin Sannan kotikonnuilla verkkaisesti/verkalleen tarkoittaa hitaasti.  Tsemppiä kaikkeen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat