Aikaa viimeisimmästä (ja kaikista parhaimmasta) opiskelijavapusta on takana jo kolme vuotta, mutta silti nämä ei-opiskelijan vaput tuntuvat vielä oudoilta. Mitä aikuiset oikein tekevät vappuna, kun päivä ollaan töissä ja bileille on vain ilta aikaa? Täytyy tosin tunnustaa, että enää ei kyllä monen päivän kemuttelut irtoaisi, joten kai tämä aikuisten vappuihin siirtyminen on ollut ihan luontevaa!

Viime vuonna vappu meni kaavalla aattona kotibileet ja vappupäivänä brunssi, joten mitäpä sitä hyvää kaavaa rikkomaan. Olin itse asiassa saman pariskunnan luona kuin viimeksisin, tosin heidän asuinpaikkansa oli vuoden aikana siirtynyt Suomenlinnasta Lauttasaareen. Kemut olivat kuitenkin yhtä hauskat kuin viime vuonna, vaikka paikka olikin vaihtunut!

Feikkiteekkari.

Mulla ja poikaystävälläni on paljon yhteisiä kavereita, ja hengataan paljon isolla porukalla kavereidemme kanssa. Sosiaalisena ihmisena nautin suunnattomasti tällaisesta yhteisestä kaveriporukasta, jonka kanssa voi touhuta kaikenlaista! Tällä porukalla tosiaan vietettiin vappu aikalailla alusta loppuun.

Vappupäivälle olimme varanneet viimevuotiseen tapaan brunssin Kaivohuoneelle. Brunssi alkoi vasta 14.30, joten sitä ennen olisi ehtinyt hyvin käydä Ulliksella, jos vain olisi jaksanut. Itse tyydyin menemään suoraan brunssipöytien ääreen ja skippaamaan pikniköinnit. Brunssi oli aika samanlainen kuin viime vuonnakin: valinnanvaraa oli paljon, vaikkei ruoka laadultaan ehkä vastannut hintaa. Tunnelma Kaivolla oli kuitenkin katossa, ja siitä fiiliksestä kyllä voi muutaman euron maksaakin. :)

Brunssin jälkeen kello oli jo melkein puoli kuusi, ja kömmimme erään kaverimme luokse porukalla makoilemaan ja katsomaan jääkiekkoa. Yksi päivä vapun juhlintaa riitti kaikille vallan mainiosti, sillä jo ennen yhdeksää kaikki olivat valmista kauraa unten maille!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat