Pääsin pari viikkoa takaperin kokeilemaan ensimmäistä kertaa elämässäni AirYogaa Esportin ja Ny Reenataan -blogin kanssa yhteistyössä järjestetyn blogitapahtuman myötä. Paikalla oli meidän bloggaajien lisäksi kolmisenkymmentä joogasta innostunutta lukijaa. Samalla päästiin tsekkaamaan bränikkä Esport Bristol, joka on siis Esportin uusi toimipiste aikatalossa.

Mä en tosiaan koskaan aikaisemmin ollut kokeillut AirYogaa, vaikka menneinä vuosina aika paljon olen joogaillutkin. AirYoga on nimensä mukaan joogaa, joka tehdään osittain ilmassa - ei tosin levitoiden vaan silkkinarun avulla roikkuen. :D AirYoga pohjautuu käsittääkseni YinYogaan (tai ainakin ko. tunti, jolla kävin, pohjautui) eli on sitä rauhallisempaa ja venyttelevämpää joogaa. Toisin kuin ehkä luulisi, mä tykkään YinYogasta enemmän kuin joogan dynaamisemmista muodoista. Mulle jooga on rauhoittumista ja kehon huoltoa enemmän kuin lihaskuntoilua.

AirYogassa käytettävä silkkiliina mahdollisti supervenyttävät liikkeet, ja erityisesti lonkankoukistajani ilahtuivat tunnista. Joskus mua käy helposti tylsistyttämään joogassa, mutta AirYogassa en katsonut kelloa itse asiassa ollenkaan, vaikka tunti kestikin puolitoista tuntia. Odotin kaikista eniten pää alaspäin tehtäviä liikkeitä, mutta harmillisesti juuri niissä mulle tuli ihan sairaan huono olo, enkä voinut tehdä niitä juuri ollenkaan! Parille muullekin joogaajalle kävi samoin, mutta suurin osa pystyi tekemään liikkeet ongelmitta. Aikaisemmin AirYogannut kaverini kylläkin lohdutti mua, että pää alaspäin oloon yleensä tottuu ja seuraavalla tunnilla on helpompaa.

Kaikista ihaninta tunnilla oli - niin kuin joogatunneilla yleensäkin - loppurauhoittuminen! AirYogassa loppurentoutus toteutettiin siten, että kääriydyimme silkkiliinaan ja kellimme siellä kuin pienet toukat konsanaan! Aion kyllä ehdottomasti käydä AirYogaamassa uudemman kerran, nyt kun tunti kuuluu Esport Bristolin vakiovalikoimaan.

Loppuun vielä pieni menovinkki: Esport Bristol on tosiaan avattu perjantaina, ja salilla on avoimet ovet keskiviikkoon saakka! Kannattaa käydä tutustumassa niin saliin kuin ryhmäliikuntatunteihin. :)

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (2)

Vierailija

Vaikuttipa todella kivalta tuo AirYoga! :) Pari kysymystä sinulle: Oletko käynyt kuntotestissä ja paljonko sun aerobinen, anaerobinen kynnyssyke ja VO2max on? Kuinka paljon käyt Esportilla treenaamassa ja onko sulla sinne kuukausisopimus? Katselin tässä Esport Bristolin kotisivuja ja kiinnostaisi kovasti alkaa treenaamaan siellä - valikoimaa ja palveluita ainakin riittää.

Vierailija

Onko tähän hommaan olemassa jotain painorajoja vai ovatko kaikenkokoiset tervetulleita? 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat