Heippa,

ja hyvät sunnuntai-illat kaikille! Viikonloppu on taas kerran vierähtänyt kuin siivillä, enkä ole ehtinyt blogin pariin kuin vasta nyt. Tällä kertaa viikonloppu oli vähän rauhallisempi, ja kerrankin on sellainen olo, että viikonloppuna on tullut levättyä!

Viikonloppufiiliksiin pääsin mukavasti perjantaina, kun kävin syömässä Villetta-nimisessä italialaisessa, joka sijaitsee melkein mun naapurissa Ruusulankadulla. Kyseinen paikka on ilmeisesti aika kuuluisa, kun sinne oli niin vaikeaa saada pöytävarausta! Vaivannäkö kyllä kannatti, sillä ruoka oli huippuhyvää ja suht edullista ja tunnelmakin kuin suoraan Italiasta.

Lauantaina vuorossa oli Aktia-Cupin osakilpailu Vantaalla, jonne suuntaisinkin jo yhdentoista jälkeen. Ohjelmaan oli merkattu vitonen, mikä ei todellakaan ole mikään mun suosikkimatka. Itse asiassa suunnittelin jo, että ignooraisin ohjelman ja kävisin juoksemassa kympin, mutta kun saavuin pelipaikalle ja totesin tien olevan jäätävän sohjon vallassa, vitonen tuntui ihan hyvältä idealta!

Jotenkin ennen juoksua oli jo vähän sellainen olo, että kulkeekohan ollenkaan. Starttilaukaus pamahti 13.05, ja yllättävän hyvin juoksu kumminkin lähti rullaamaan. Ekat kaksi kilsaa kulki oikeastaan tosi kivasti! Kääntöpaikan (2,5km) jälkeen alkoi kuitenkin ihan jäätävä vastatuuli ja räntäsade, ja kaksi viimeistä kilsaa oli yhtä kärsimystä! Kanttasin ihan täysin ja raahustin maaliin viimeisillä voimillani. Lopputuloksena oli kuitenkin enkka ja aika 21.00, mihin olen olosuhteisiin nähden ihan tyytyväinen.

Juoksun jälkeen suunnistin siskoni järkkäämiin joulujuhliin ja sain mahani täyteen ehtaa jouluruokaa! En muistanutkaan, miten hyvältä jouluruoka maistuu. :) Sisko poikakavereineen viettää joulun reissussa ja itsekin päivystän aaton, joten oli ihan kiva ottaa pieni varaslähtö jouluun. Kotiin tulin kuitenkin aika aikaisin, kun väsy juoksusta alkoi painaa.

Tämäkin päivä on mennyt aika jouluisissa tunnelmissa, Teurastamon joulumarkkinoilla ja kaupungilla pyörien. Nyt kun vielä saataisiin lunta, niin joulutunnelmat alkaisi olla aikalailla katossa!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ps. Itsehoitoapteekki-kisan voittaja on arvottu ja hänelle on lähtenyt sähköpostia. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat