Huhhuijaa, minkälaista haipakkaa viime päivät ovat olleetkaan! Tämä viikko on jälleen koulun puolesta aika karsea. Opetusta ei sinänsä ole mitenkään hirveästi, mutta tällä viikolla pitää palauttaa neljä etätehtävää. Onneksi aikaa niiden tekemiseen on ollut kolmisen viikkoa, sillä vihaan viime hetken paniikkia. Tällä hetkellä hommat kuitenkin voisi olla paremmissa kantimissa, mutta onneksi tässä on vielä aikaa...

Pientä paniikkia on siis ollut ilmoilla, mutta onneksi mitään katastrofia ei vielä ole päässyt valloille. Vaikka kieltämättä välillä turhauttaa, kun ei kielimuurin takia pysty ilmaisemaan asioita niin sujuvasti kuin haluaisi! Ja toisinaan olen ihan pihalla luennolla, jos keskittyminen on päässyt herpaantumaan vain hetkeksi. Olen jotenkin tottunut olemaan "hyvä opiskelija", aina kartalla ja hyvin valmistautuneena. Välillä sitä miettii, että olisi päässyt aika paljon helpommalla, jos olisi tehnyt post-graduate -tutkinnon omalla äidinkielellään!

Onneksi muuten elämä on ollut tosi leppoisaa, eikä arjessa täällä ole kyllä valittamista. Okei, ehkä juoksumahdollisuudet voisi olla paremmat, mutta kaikkea ei voi saada! Eilen käveltiin aurinkoisessa ja lämpimässä kesäillassa yliopistolta kotiin ja mietittiin, että mikäs tässä ollessa. Nälkä kurni, ja poikettiin läheisen kävelykadun yhteen ravintolaan syömään vähän pitsaa punaviinin kera. Aika mukava aloitus viikolle. :)

Kaveripiiritkin ovat alkaneet pikku hiljaa muotoutua, mikä on tietenkin tosi kiva juttu. Täällä on yllättävän paljon sellaista "vaihtarimeininkiä", ja kansainvälisiin opiskelijoihin on tullut ihan hyvin tutustuttua. Aika moni meidän tutuista tekee juurikin toista tutkintoa, joten suurin osa on samanikäisiä ja samankaltaisessa elämäntilanteessa.

Tänään ei runosuoni syki, ja kieltämättä myös kaksitoista koneen äärellä istuttua tuntia alkaa tässä vaiheessa tuntumaan. Taidan siirtyä venyttelyjen ja mindfullness-meditaatioiden kautta höyhensaarille. Toivottavasti ette tulleet nälkäisiksi näiden pitsa-kuvien myötä, jostain syystä en saanut kännykästäni ulos kuin eilen otetut kuvat. :D Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat