Vähiin käy, ennen kuin loppuu. Lopettelin aamulla viimeisen päivystysvuoron ennen lomaa, mikä tarkoittaa, että minun ja kesäloman välissä on enää kaksi aamuherätystä! Ja ennen kaikkea minun ja Italian reissun välillä on vain viisi aamuherätystä, se se vasta mahtavaa onkin.

Suomen kesäkin antoi tänään ihan kohtalaisen esityksen, sillä aurinko ja noin parikymmentä lämpöastetta tuntuivat suorastaan hemmottelulta. En edes kaipaa mitään megahelteitä, mutta nyt loman lähestyessä olisi kiva saada vähän auringonpaistetta. No, Italiassa sitä varmaan piisaa, ja kyllähän kahdeksan päivän reissun aikana ehtii saada D-vitamiinivarastot ainakin jonkinlaiselle täyttöasteelle.

Lämpöinen päivä osui sopivasti aktiivivapaalleni, ja kun puolenpäivän aikaan könköilin ylös sängystäni kolmen tunnin kauneusuniltani, tuntui suorastaan ihmeelliseltä, kun pihalla oli niin kaunis sää. Omistan aina nämä pöhnäiset arkivapaat kaikelle ihanalle, ja tänäänkin istuin ensin ripsihuollossa ja sitten kampaajan tuolissa. Hemmottelujen jälkeen syötiin vielä siskon kanssa lounasta aurinkoisella terassilla!

Illalla kävin vielä Eliitti-ryhmän treeneissä, vaikka yleensä päivystyksen jälkeen välttelen kovia harjoituksia. Nykyään kuitenkin tuntuu, että kroppa alkaa jo tottua yövalvomiseen. Saan myös paremmin unta, ja lyhyet uneni päivystyskämpässä ja aamulla kotona ovat jotenkin paljon virkistävämpiä kuin ennen. Kun tein ensimmäisiä päivystyksiäni, seuraavana päivänä urheilu tuntui melkein mahdottomalta ajatukselta. Nyt kuitenkin näköjään pystyn jo tekemään kovankin treenin seuraavana päivänä! Otin varmuuden vuoksi vähän iisimmin kuin muut tosin. Ja huomennahan se vasta nähdään, että miten hommasta palauduin.

Mutta nyt ryhdyn kauneusunille, jotta jaksan painaa vielä nämä viimeiset päivät ennen lomalle lompsimistani!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat