Täällä Kapkaupungissa sää sen kuin vain kuumenee, ja tämä viikonloppu on ollut tosi kuuma! Viikolla tuuli piti huolen siitä, että kaupungilla ei päässyt paahtumaan, mutta nyt sekin on tyyntynyt sen verran, että ollaan saatu hikoilla. Onneksi ilma on kuitenkin kuivaa eikä sellaista trooppisen kosteaa, mikä on tehnyt säästä ihan siedettävän.

Mutta se säästä, mennään tärkeimpiin aiheisiin nimittäin juoksemiseen! Sain vihdoin ja viimein äkäisen flunssan selätettyä, ja lähes viikon treenitauon jälkeen pääsin juoksemisen makuun eilen. Täällä Kapkaupungissa järjestetään eräänlaisia puistojuoksuja joka lauantai muutamassakin eri puistossa, ja niinpä päätettiin käydä testaamassa Greenpointin puistojuoksu. Puistojuoksut ovat ilmaisia ja täysin vapaaehtoisvoimin järjestettäviä, ja reitti on viiden kilometrin mittainen. Ajan saa halutessaan, mutta myös ilman aikaakin voi juosta. Me mentiin ilman aikaa, koska haluttiin hölkätä reitti kaikessa rauhassa emmekä edes ehtineet tulostaa ajanoton varmistamiseksi tarvittavia lipukkeita.

Startti oli jo kasilta, ja kaikki minut tuntevat tietävät, mitä mieltä olen liian aikaisista viikonloppuaamuista... Olemme kuitenkin saaneet lepäillä täällä sen verran hyvin, että pomppasin yllättävän pirteänä puoli seiskalta ylös. Syötiin nopea aamupala, ja seiskan jälkeen olimmekin jo Uberin kyydissä matkalla Greenpointiin. Täällä Uberin käyttö on ihan älyttömän suosittua ja helppoa, ja ollaankin ajeltu Uberilla varsin paljon! Greenpointiin päästyämme verkattiin vähän ja ihmeteltiin ihmispaljoutta. Paikalla oli tosi paljon erilaisia osallistujia: todella kovia menijöitä, kuntoilijoita, lastenvaunujen tai koiran kanssa hölkkääviä tai ihan vain kävellen matkaa taittavia. Musta oli tosi hienoa ja inspiroivaa, että tällaiseen tapahtumaan osallistui ihan kaikentasoisia kuntoilijoita!

Hölkättiin vitonen läpi reiluun puoleen tuntiin, ja vaikka en aikaisten aamujen ystävä olekaan, olin ihan tyytyväinen, että startti oli aikaisin, sillä alkoi tulla tosi kuuma! Aikaisessa lähdössä oli myös se hyvä puoli, että olimme kotona jo ysin jälkeen ja päivän treeni oli jo tehty - kieltämättä näissä aamuissa on todella taikaa.  Peseydyttyämme lähdimme tsekkaamaan lauantai-markkinat Woodstockin vanhalla keksitehtaalla, ja siellä saimme kyllä täytettyä kaikki kulutetut kalorit ihan hetkessä. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat