Muutama viikko sitten kyselin teiltä vinkkejä uusien blogien löytämiseksi. Sain hyvä ehdotuksia niin kommenttiboksiin kuin sähköpostiinikin, kiitos niistä! Teidän vinkkien myötä löysin myös muita uusia, kivoja blogeja, jotka päätyivät lukulistalleni. :) Koska hyvä kannattaa panna kiertoon, kokosin teillekin listan näistä uusista suosikeistani. Loppuun halusin myös linkata vanhat ikisuosikkini!

Uusia tuttavuuksia:

Roosa Murto

Ihana matkablogi, jonka kirjoittajalla on todella sana hallussa! Luin Roosan blogin läpi melkeinpä ensi-istumalta.

Hillas.fi

Sporttipainotteinen lifestyleblogi, jota lukiessa tulee tosi hyvälle tuulelle. Tykkään erityises Hillan suunnitusjutuista!

Missä olet Laura?

En oikein tiedä, mihin kategoriaan niputtaisin Lauran blogin. Joka tapauksessa se tarjoaa pohdiskelevia, mielenkiintoisia havaintoja elmästä.

Syö matkusta rakasta

26-vuotiaan oikisopiskelijan pitämä matkablogi, joka sisältää mielenkiintoisia postauksia erityisesti vaihto-opiskelusta Kiinassa.

Pala suklaata

Tosi inspiroivia vaellus- ja vuoristojuttuja Sveitsistä!

Homerun

Ystäväni pitämä blogi, joka painottuu juoksemiseen, mutta sisältää myös pohdintoja äitiydestä ja töihinpaluusta. Marja on ajankäytön mestari!

Julia Toivola

Cosmon sivuilta löytyvä Julia Toivolan blogi lienee monelle tuttu, mutta jostain syystä itse en koskaan aiemmin ollut lukenut sitä. Tykkäsin erityisesti Kapkaupunki-aiheisista jutuista. :)

Pumpui

Monipuolinen sporttiblogi, jonka kirjoittajaan on jollain tapaa helppo samaistua!

 

Ikisuosikit:

Alma

Tällä hetkellä äitiyslomalla oleva kollega, jonka blogia olen lukenut varmaan niin pitkään kuin se on ollut olemassa. :)

Kaunis lapsi

Toinen äitiyslomalla oleva kollega! Lauran blogi sisältää luonnollisesti paljon asiaa äitiydestä ja perhe-elämästä, mutta myös muita aiheita blogiin mahtuu.

Unnukka seikkailee

Treeni- ja matkustuspainotteinen blogi, jonka kirjoittajan reippaus ja innostuneisuus tarttuu väkisin lukijaankin. :)

Candy on the run

Tuoreen äidin juoksublogi, joka sisältää myös tosi hyviä ruokavinkkejä!

Endorphinist

Juoksukaverini pitämä juoksublogi, josta saa taatusti niin treeni-intoa kuin matkakuumettakin!

Endorfiinikoukussa

Jonkinlainen blogiesikuvani, jossa yhdistyy monta aihetta treenistä perhe-elämään mielenkiintoisella tavalla. Erityisesti tykkään Elinan pohdiskelupostauksista!

Kommentit (3)

Meri / Syö Matkusta Rakasta

Moi ja kiitos linkkaamisesta! Sun blogi on mulle aivan uusi tuttavuus mutta näin heti pari kiinnostavaa aihetta sivupalkissa, alanpa kahlata postauksia läpi. :)

hamamar

Kiitos Sanna :). Tämä oli loistava listaus uutta nukkumaanmenolukemista! Osa olikin tuttuja blogeja, mutta osa ei vielä. Itse tosiaan kirjoittelen kahden pienen lapsen kanssa elämisen ihanuudesta ja äidin omasta pakopaikasta, juoksusta. Tänään avauduin sunnuntaiselle puolimaratonille valmistautumisesta. Ja koska lapset, tankkaus saikin sitten ihan uuden muodon. www.lily.fi/blogit/homerun

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat