Jostain syystä viime aikoina on tuntunut siltä, että Bloglovin-listaltani ei meinaa löytyä enää mitään luettavaa muutamien ikisuosikki-blogieni lisäksi. Ennen luin tosi paljon blogeja, mutta nykyisin lähinnä selailen kuvavirtaa enkä jaksa tarttua mihinkään. En tiedä johtuuko tämä mielenkiinnon kohteideni muuttumisesta vai nykyisestä kuvapainotteista blogimaailmasta - minä kun tykkäisin lukea enemmän tekstejä enkä vain katsella kuvia, vaikka toki kauniit otokset ovat ilo silmälle.

Yksi syy lukea muiden blogeja on myös inspiraatio, jota saan omaa bloggaamistani kohtaan. Ammennan paljon inspiraatiota muiden tavasta kirjoittaa, ja joskus saan ihan konkreettisia juttuideoitakin. Jotenkin tuntuu siltä, että kun ei enää lue niin paljon muiden blogeja, tatsi omaankin hommaan meinaa heiketä.

Niinpä ajattelinkin kysyä teiltä vinkkejä - linkatkaa mulle suosikkibloginne tai oma bloginne, jotta saan lisää luettavaa! Erityisessä hakusessa on lifestylehenkiset treeniblogit - blogit, jotka käsittelevät urheilua, mutta eivät pelkästään sitä. Tykkään, että kirjoittajaan voi samaistua ja hän antaa myös jotain itsestään, ja siksi en jaksa lueskella pelkkiä treenivinkkejä. Tällaisista blogeista esimerkkinä voisi olla vaikkapa Endorfiinikoukussa tai Start living your best life.

Bloglovinissani olisi myös Kaikki mitä rakastin -blogin mentävä aukko - en voi käsittää, että Eeva Kolu meni ja lopetti bloginsa, myyh! Niinpä jos tiedätte nokkelia elämänviisauksia ja mielettömiä oivalluksia sisältävän blogin, niin kertokaa!

Otan myös postaustoiveita ja yleisiä vinkkejä vastaan koskien omaa blogiani. Nyt bloggailulle olisi aikaa ja tavallaan inspistäkin, mutta jostain syystä kirjoittaminen ja postausten suunnittelu on muuttunut hankalammaksi. Auttakaa siis naista mäessä ja avatkaa sanainen arkkunne!

Kommentit (5)

o_O

Toivoisin takasin päivänasukuviasi. Ne oli aitoja ja kivoja, ei tarvi olla muotibloggaaja jotta niitä voi julkaista. Ennen vanhaa niitä näkyi sinun blogissa ja ne oli kivoja! :) Terkkuja Suomesta vuosia blogiasi tiiviisti seurannut lukija Oulun lääkiksestä! :)

Liisa

Oletko jo liittynyt ulkosuomalaisten blogt -ryhmään? Sieltä löytyy vertaisryhmää....Mun oma ei ole mikään treeniblogi, vaikka Sveitsistä vaellus- ja muita vuoristojuttuja irtoaisikin (toivun vielä nilkkavammasta), vaan menee pikemminkin sinne "tarinoita elämästä" -sarjaan.(Löytyy täältä:  https://palasuklaata.wordpress.com ) Ja ei kannata säikähtää, vaikka tuorein postaus on murteella. Normaalisti käytän ihan kirjakieltä.

Vierailija

Mun mielestä ihan tällaiset arjen kuulumiset on yksi lempijuttu blogissasi! Etenkin nyt kun asut siellä eri suunnalla maapalloa, niin varmasti kaikki kiinnostaa mistä vain kirjoittelet :) Enemmän kuvia paikallisesta miljööstä olisi kiva katsella. Mitä nyt vilaukselta olen tähän asti julkaisemistasi kuvista nähnyt, niin yllätyin kuinka "moderni" ympäristö siellä onkaan! Ei ole näkynytkään savimajoja ja leijonia vastoin ennakko-odotuksia :-D

Mutta jos jotain spessumpaa juttuideaa heittäisin, niin tässä muutama. Olisi kiva kuulla ihan yleisellä tasolla sun tulevaisuuden suunnitelmista tai pohdinnoista jotain. Ymmärrän, että kovin avoimesti et voi ammattiasioistasi kirjoittaa mutta noin muuten, mitä aiot Suomeen paluun jälkeen, mietityttääkö paluu käytännön lääkärin työhön tauon jälkeen, onko tähän mennessä Etelä-Afrikassa viettämäsi aika jo vaikuttanut urasuunnitelmiisi tavalla tai toisella jne. :) Ja jos poikaystäväsi innostuu, niin olisi kiva joku hauska Q&A- tai ystäväkirja-tyylinen postaus, jossa poikaystäväsi vastailisi sua koskeviin kysymyksiin :D Suomi vs. Afrikka postaus - mitä tapoja/käytänteitä haluaisit sieltä Suomeen ja päinvastoin. Tietty myös ihan sellaiset oikeat asiapitoiset tekstit jostain ajankohtaisista aiheista olisivat mielenkiintoisia. Kiitos kuitenkin blogistasi, minusta se riittää tällaisenaankin ja uskon että lukijoita riittää niin pitkään kuin sinulla kirjoitusintoa! Tsemppiä Afrikkaeloon, Suomeen odotellaankin taas pakkasia kevätilmojen keskelle :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat