Heips,

viikonlopusta ja koulutuspäivistä on toivuttu, ja uusi viikko on taas polkaistu käyntiin! Olin ihan super väsynyt eilen illalla, ja kellon siirtäminen kyllä pelasti monellakin tapaa mun maanantaiaamun.

Viikonlopun ehdoton kohokohta oli Nuori Lääkäri -koulutuspäivät, josta jo vähän lyhyesti kirjoittelinkin täällä. Opettavaisia luentoja, paljon vanhoja tuttuja, hyvää ruokaa ja hauska illanvietto - siinäpä sitä olikin puuhaa niin perjantaille kuin lauantaillekin.

Eilen oli tarkoitus ottaa vähän iisimmin, mutta päädyinkin heti aamusta kaverini muuttoavuksi. Onneksi tosiaan sunnuntaina siirrettiin kelloja, sillä en tiedä miten olisin muuten jaksanut nousta aamulla sängystä! Toisaalta aikaisin aloitetun muuton hyvä puoli oli se, että hommat oli hoidettu jo ennen puolta kahtatoista. Niinpä ehdin heittää vielä pienen juoksulenkin, ennen kuin suunnattiin Sandroon brunssipatojen ääreen!

Sandron brunssi on kyllä yksi suosikkibrunsseistani Helsingissä, ja se minusta toimii kaikista parhaiten juurikin iltapäivällä lounaanomaisesti nautittuna. Jotenkin tykkään syödä aamulla ensimmäiseksi enemmän perinteisiä aamupalajuttuja, eikä mikään raskas uppoa mahaani ollenkaan. Sandron ihanat salaatit, tahnat sekä maustetut kalat ja lihat menisivätkin osaltani ihan hukkaan, jos suunnistaisin brunssittelemaan heti herättyäni.

Eilisilta meni brunssin jälkeen ihan vaan löhöillessä - neljän jälkeen oli niin pimeää ja sateista, että suunniteltu iltakävelykin jäi tekemättä. No, meninkin sitten jo yhdeksän jälkeen nukkumaan, ja sain kuin sainkin kuitattua kerryttämäni univelat.

Tänään fiilikset olivatkin jo huomattavasti reippaammat. Töiden jälkeen suunnistin ex tempore Hot Yin Yoga -tunnille Esport Bristoliin. Yin Yoga on mun suosikkijoogamuoto, sillä joogassa haen takaa eniten rentoumista ja venytyksiä. Hot-salissa tehtynä rentoutuminen jotenkin maksimoituu, ja enpä muista, milloin viimeksi olisin kokenut moisia autuuden tunteita kuin tänään tunnin jälkeen!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat