Kulunut viikko on ollut ihan tosi kiireinen, enkä ehtinyt blogin äärelle kuin vasta nyt! Pahoittelut pienestä radiohiljaisuudesta, mutta en muista, milloin olisin viimeksi viettänyt näin hektisen viikon. Alkaa vähän verottaa, kun tekee melkein järjestään sen 48-50 tuntista viikkoa ties monettako viikkoa putkeen...

Kiireisen viikon jälkeen viikonloppu on kyllä ollut ihan kiva, mutta aika hektinen tämäkin. Perjantaina kävin töiden jälkeen nopeasti lenkillä ja sitten suunnattiinkin kavereiden kanssa syömään ja leffaan. Kävin kattoo hartaasti odottamani Nälkäpeli kolmosen, joka oli kyllä ihan hyvä, mutta ehkä olisin odottanut leffalta jotain enemmän!

Lauantaina piti herätä jo aikaisin, sillä vuorossa oli taas Etvo-valmennusta. Tällä kertaa opiskeltiin tiukkaa settiä muun muassa Suomen kehityspolitiikasta ja hankehallinnosta. Todella mielenkiintoista, mutta samalla ainakin mulle aika vaikeaa asiaa omaksua, koska en juurikaan aikaisemmin ole kyseisiä aihepiirejä käsitellyt. Oli mahtavaa päästä tapaamaan taas muita vapaaehtoisia! Ihan älyttömän huippua porukkaa kyllä joukkoon valikoitunut. :)

Kun pääsin koulutuksesta, olin jo täysin kuollut, mutta lähdin silti suhaamaan pitkin kaupunkia ja Stockan Herkkua tapaksia etsien. Olin sopinut meneväni erään kaverini luokse illaksi drinksuttelemaan, ja halusin viedä jotain syötävää. Ilta meni leppoisasti drinkkejä, punkkua ja juustoja maistellen.

Tämä aamu valkenikin sitten vähän vähemmän leppoisissa tunnelmissa, sillä heräsin ihan infernaaliseen migreeniin. Poden migreenejä kohtuu usein, mutta näin kovaa minulla ei ole aikoihin ollut. Olin lisäksi aivan poikki, joten ei auttanut kuin laittaa migreenilääkettä huiviin ja jatkaa unia. Multa jäi tämän päivän vapaaehtoiskoulutus välistä. Harmitti ihan hulluna, mutta kai kroppa yritti jotenkin kertoa, että levätäkin jossain välissä täytyy. Mä oon niin huono skippaamaan mitään sovittua, ja nytkin olen kärvistellyt koko päivän omantunnon tuskissa, vaikka kokonaisuuden kannalta oli kyllä ehdottomasti parasta jäädä kotiin!

No, tänään on ainakin tullut levättyä, sillä makoilin sängyssä varmaan jonnekin kahteen! Tein itselleni hyvää aamupalaa ja popitin Bruno Marsia. Ehkä uusi viikko alkaa paremmin, kun on saanut vähän elpata. :)

Kommentit (4)

Vierailija

Paljon tsemiä ja toivottavasti saisit sopivast myös lepoa:) Kivoja treenejä:)!

 

-Liisa

Vierailija

Oiii, ihanan kuuloinen ilta. :) Mää niin tykkään näistä sun kännykkäräpsyistä, näissä on fiilistä! <3

Vierailija

Nyt lepoa ystävä hyvä!
Tuli tuosta migreenistä mieleen, että ne edellisillan drinksut saattoivat

vaikuttaa, monillahan punkku laukaisee migreenin.

Toivotaan että työasiasi järjestyvät siten, että saat tehdä normityöpäiviä ja -viikkoja. Kaikkea hyvää sinulle!

Annikki

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Liisa, kiitti!

Vierailija, haha, pakko mennä kännykkäräpsyillä kun järkkärin piuha on hukassa!

Annikki, ehkä punkku tällä kertaa saattoi toimia provosoivana tekijänä! Ja onneksi nyt on taas päivystysvapaa viikko :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat