Eilinen päivä vietetiin kuvankauniilla Caprin saarella. Täytyy tunnustaa, että häiden jälkeinen päivä neljän tunnin yöunien ja illallisviinien jälkeen ei ehkä ollut otollisin päivä visiitille, ja saaresta olisi saanut enemmän irti vähän virkeämpänä. Nyt saaren kauniit patikointireitit jäivät näkemättä, kun raahauduimme saarelle keskipäivän jo paahtaessa ja olimme muutenkin aika väsähtäneitä.

Odotukseni Capria kohtaan olivat siis tosi kovat. Odotin paratiisirantoja, kaunista luontoa ja vain muutamia turisteja siellä täällä. No, en tiedä mihin nuo mun odotukset perustuivat, sillä saari oli tupaten täynnä ökyrikkaanoloisia turisteja Vuittonit käsivarsillaan. Rantojakaan en kauheasti nähnyt ja kuten jo sanoin, kaunis luonto jäi myöskin väliin, tosin täysin omasta syystä. Rahat kyllä menivät, sillä saarella syöminen ja juominen ei todellakaan ollut mitään halpaa lystiä, ja talsittuani tuntitolkulla kuumuudessa sorruin ja maksoin 20 euroa päästäkseni sisään privaattirannelle ja pulahtaakseni vilvoittamaan mereen.

Maisemat oli kuitenkin kauniita (ja ilmaisia) ja niistä nautin! Ehkä otan joskus Caprin suhteen revanssin, lähden matkaan aamutuimaan ja pakkaan setelitukon lisäksi kassiini vaelluskengät.

Kommentit (1)

Vierailija

Heippa Sansu:) kirjoitit että häiden jälkeinen..? nyt kiinnostaa, kenen häiden jälkeinen?

Oikein kivaa lloman jatkoa:)!!

-Liisa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat