"Rakkaus, ehkä vielä toinenkin
hän saapuu vaikka yksi lähtikin
on huomen jotain jota aavistin
tänään

herään ehkä vielä toivunkin
ja toivon, joskus vielä uskonkin
se saapuu lohtu jonka aavistin
tänään

kun minä käännyin olit poissa
vain varjosi tavoitin
se minut kätteli koruttomasti neuvoi että nousisin
kun minä käännyin olit poissa, olit poissa

Jalat vahvistuvat, jalat kantavat
vaikka illat tuhlaa, aamut antavat
ja minä nousen vaikka putoan
nousen vaikka putoan

kun minä käännyin olit poissa
vain varjosi tavoitin
se minut kätteli koruttomasti
neuvoi että nousisin

kun minä käännyin olit poissa
vain varjoas hipaisin
se sinut saatteli selittämättä
kielsi että seuraisin
kun minä käännyin olit poissa, olit poissa

herään, ehkä vielä toivunkin
ja toivon joskus vielä uskonkin
se saapuu, lohtu jonka aavistin
tänään
sillä päivä se on kaunis"

Kommentit (43)

Vierailija

Voi että :/ Minulle ei asioiden laita blogisi kautta välittynyt, et muutenkaan taida olla sellainen, että henkilökohtaiset murheet tänne oksentaisit. Eipä paljon isompia asioita elämässä voi tapahtua eli toivottavasti osaat ottaa aikaa itsellesi ja varautua siihen, että toipuminen voi kestää kauan. Onneksi sinulla on läheisiä ympärilläsi (mm. ihana sisko), mielenkiintoinen työ ja rakkaat harrastukset, niiden avulla huomaa helpommin, kuinka elämä vaan jatkuu :) Itselläni on ollut onni olla vain yhdessä seurustelusuhteessa eli eroa ei ole tarvinnut kohdata, mutta voin lohduttaa sillä, että kaikilla läheisillä/ystävillä asiat ovat loppujen lopuksi suttaantuneet vielä paremmiksi ja kaikki ovat viimeistään muutaman vuoden päästä todenneet, että oikea päätös. Tsemppiä! <3

Vierailija

Voi Sansu, halaus sinulle ja voimia, jos niinkuin tästä käsittää olet jäänyt yksin, niin kyllä vaikka pahalta tuntuukin, aika parantaa haavoja, ja jossain voi olla se oikea odottamassa, tsemiä sinulle:)

-Liisa

Vierailija

Jaksamista sinne! Parisuhteen loppuminen on raskasta aikaa. Toivon että sinulla on ystävät ja perhe tukenasi. Muiden antama voima kannattelee silloin kun ei itse jaksaisi.

Vierailija

Voi Sanna... Jo monta vuotta blogiasi lukeneena tämä sai vatsan vääntymään. Oot vahva ja positiivinen ihminen ja niin kuin itse sanoit, niin siivet kantaa.

Paljon paljon tsemppiä ja voimia <3

Vierailija

Hei Sansu,

 

Paljon voimia ja tsemppiä sinulle tähän hetkeen ja tulevaan. Aika auttaa.

terv. vakkari

Vierailija

Jos tulkitsin tuon oikein, niin kovasti jaksamista. 

Itsellä tuollaisesta tilanteesta nyt neljä vuotta, ja edelleen sattuu niin paljon mutta päivä päivältä aina hiukan vähemmän. Elämä kyllä kantaa eteenpäin.

 

t. Blogisi lukija tuolta alkumetreiltä asti

Vierailija

Halaisin ja rutistaisin, jos olisit lähelläni.

Muuta en osaa nyt sinulle sanoa.  

Vierailija

Voimia Sinulle Sanna <3 Anna nyt aikaa itsellesi ja pidä itsestäsi hyvää huolta. Vaikka nyt varmasti tuntuu, että kaikki romahtaa, niin kyllä elämä aina loppujen lopuksi kantaa. Olet vahva nainen!

Haleja <3

Vierailija

Mielettömästi jaksamisia. Hitto, kun blogistasi on vuosien varrella tullut niin läheinen, että tämän postauksen lukeminen tuntui fyysisesti pahalta - meinasi itku päästä. Harvempi blogi tällaisia tunnereaktioita aiheuttaa. Ihanimmillekin ihmisille sattuu joskus vastoinkäymisiä, tämä on huomattu. VOIMIA, oot vahva ja upea nainen, roolimalli. <3

T. Se tyttö joka innoittamanasi haki lääkikseen

Vierailija

Mulla ei riitä sanat kertomaan miten pahoillani sun puolesta olen.  Halauksia ja voimia sulle <3

Vierailija

Sisälläni muljahti myös. En osaa edes kuvitella miten pahalta sinusta nyt tuntuu. Kaikkea hyvää sinulle ja voimaa selvitä tämän asian yli. <3

Terveisin: Pitkäaikainen lukijasi

Vierailija

Kovasti tsemppiä ja halaus sinulle! Suru, pettymys ja muut tuohon asiaan liittyvät tunteet pitää käydä läpi, jotta voi katsoa taas eteenpäin. Ja lopulta pikkuhiljaa alkaa helpottaa. Aika tekee tässäkin asiassa onneksi tehtävänsä. Blogisi on ollut suosikkini jo monen vuoden ajan. Kiitos kun jaoit noin henkilökohtaisen asian meidän lukijoiden kanssa. <3

 

Laura

Vierailija

Hei! Ikävää, että tienne erkanivat. Ero on aina vaikea asia ja vaatii niin paljon sopeutumista ja totuttelua uuteen tilanteeseen. Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa ja usein miettinyt, miten sinulla on kaikki kohdallaan, vaikkei tietenkään blogin kautta välity kuin pieni osa totuudesta. Olin itse puoli vuotta sinkkuna ja mietin usein, miten kaikki muut ovat löytäneet sen oikean.Nyt itse olen juuri löytänyt elämääni ihanan ihmisen, ja päinvastoin sinulla suhde on päättynyt. Mitä haluan sanoa on se, että elämä on yllätyksiä täynnä ja kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu! Onneksi elämänasenteesi on teksteistäsi päätellen varsin positiivinen :) voimia ja rohkeutta!

Vierailija

Tuli tosi kurja fiilis puolestasi. Tosi paljon voimia ja tsemppiä sulle <3 Toivottavasti pystyt ottamaan itsellesi aikaa ja tekemään sellaisia asioita, joista nautit. Vaikutat aivan upealta tyypiltä, sulla on taatusti jotain vielä monin verroin parempaa edessä!

Vierailija

Tsemppiä ja voimia. Kirjoituksissasi on positiivinen vire, vaikka elämä taitaa näyttää nyt nurjaa puolta. Se kantaa, positiivisuus nimittäin ja antaa tulevaisuudenuskoa. T. Lukijasi pitkältä ajalta

Vierailija

Tsemppiä, paljon. Minä jotenkin luin tätä rivien välistä jo pitkin syksyä ja huomasin myös ettet enää käytä sormusta. Sinä olet niin positiivinen, että nouset varmasti entistä ehompana.

 

T. Riitta, joka taas yrittää aktivoitua niiden hutiosto-Asicsien kauppaamisessa...

 

Vierailija

Tsemppiä, kyllä se siitä! Pitkäaikaisena blogisi lukijana olen saanut susta sisukkaan ja vahvan kuvan, aivan varmasti pärjäät nytkin, vaikka varmasti pahalta tuntuu. Tsemppihalit! 

Vierailija

Voimia. Kaikella on aikansa ja paikkansa. Ehkä myös tarkoituksensa, vaikka sitä onkin joskus vaikea uskoa. Pitkä jakso, paljon elämää.

Vierailija

Itse erosin pitkästä parisuhteesta viime keväänä. Eron suhteen fiilikset ovat menneet aallottain. Tunteiden käsittelyyn on auttanut ihana ystäväverkosto, jonka varaan on saanut kaatua ja kyllä kova treenikin on helpottanut henkistä tuskaa. Lisäsin itse treenimääriä keväällä eron jälkeen (oli varaa ilman ylikuormitusvaaraa) ja tein uusia kokeiluja, ja koin sen mun kohdalla auttavan. Jotenkin parantunut fyysinen kunto niin lihas- kuin kestävyyspuolella auttoi kokemaan olon vahvemmaksi.

Hyvät erokirjat voi myös auttaa. Itse luin Ilona Rauhalan kirjan erosta, jossa oli hyviä neuvoja ja kuvailuja, vaikka se olikin kirjoitettu enemmän avioero-/lapsiperhenäkökulmasta. Mutta etenkin tunne-elämää käsittelevä osio oli antoisa. Se selitti sitä, miten tunteet menee äärilaidoilla- voi ihastua tosi nopeasti johonkin ja sit se sammuu tai synkät fiilikset menee ihan äärilaitaan.

Samoin keskustelut niiden ihmisten kanssa, jotka ovat kokeneet vastaavaa, auttoivat. Toisaalta oli outoa, että joinakin hetkinä ei ollut vaan sanoja. Ei pystynyt puhuun siitä ollenkaan.  Tärkeää oli myös se, että oli ystäviä, jotka kutsuivat juhliin, keksivät tekemistä, auttoivat arjessa, kun yksinolo tuntui niin vaikealta.  Kaikin puolin toivon sinulle voimia, viisautta ja iloa uuteen elämäntilanteeseen!

Vierailija

Paljon jaksamista ja tsemppiä! Pitkään jo blogia seuranneena vaikutat kyllä huikeelta tyypiltä ja ihanalta ihmiseltä, tuli tosi paha mieli puolestasi! Ja tosi rohkeaa että jaoit noin henkilökohtaisen asian lukijoillesi. Blogisi positiivisuus on itseäni ainakin piristänyt ja tsempannut useasti, kovasti virtuaalihalauksia ja jaksamista sinulle!

Vierailija

Elämä on välillä samanlaista kuin maratonin juokseminen; välillä tuntuu kevyeltä ja helpolta, välillä jokainen askel on pelkkää tuskaa ja kipua ja tuntuu ettei ikinä tule selviytymään maaliin. Mutta ylämäkien jälkeen tulee aina alamäkiä. Niin se taitaa olla elämässäkin. Tulet ihan varmasti selviytymään tästä, vaikka se kivuliasta onkin. Iso halaus ja paljon voimia!

Vierailija

No höh.  Mikä teille tuli? Tai siis ettekös olleet aika pitkään yhdessä? Ei tietysti tarvitse tarkemmin kertoa jos et halua...

Vierailija

Voi Sansu, pahoittelut ja halit :/ Vuosia olen blogiasi seurannut (kuluneena vuotena tosin vähemmän, I admit) ja sinänsä tunnut "tutulta".

Itsekin parin pitkän suhteen päättymisen jälkeen tiedän, kuinka raskasta elämä alkuun on, eikä sen muuta pidäkään olla. Kaikki aikanaan. Voimia, voimia ja voimia sinulle <3

Jossu

Vierailija

Voi Sansuliini.<3

Voimia, jaksamista, haleja. Näitä kolmea ainakin tarvit nyt!!

Oon pahoillani!

alma

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat