Terkut Espoosta! Ihan mahtavaa olla takaisin Suomessa ja päästä nauttimaan Suomen kesästä! Täytyy tosin tunnustaa, että kelit on tuntuneet aika vilpoisilta, ja toistaiseksi Kapkaupungin talvikin on ollut lämpimämpi! Mutta eiköhän ne helteet löydä tiensä takaisin Suomeen, ja vaikka eivät löytäisikään, niin tulen kyllä nauttimaan tästä kesästä ihan täysillä tällaisenaan.

Suomeen palattuani tajuntaani iskeytyi ensimmäisenä kaiken vihreys ja vehreys. Tuntuu, että joka puolella on puita, lehtiä ja kasveja, jotka vain havisevat tuulessa. Nurmikkokin on ihanan tuuheaa ja vihreää! Täällä on niin kaunista. :)

Tänään tehtiin pieni kropan herättelylenkki Espoossa. Kaiken matkustamisen jälkeen oli ihanaa päästä vähän liikuttelemaan jalkoja ja ennen kaikkea haistelemaan raikasta ilmaa ja ihastelemaan maisemia!

Mitään kovin pitkää lenkkiä ei viitsitty tehdä, sillä keho on vielä selvästi matkustamisesta rasittunut, ja HHM:kin kolkuttelee ovella. Tällä kertaa puolimaratonille valmistautuminen menee vähän eri tavalla kuin yleensä, eikä tämä viikko sisällä yhtään kovaa treeniä. Saa nähdä, että miten lauantaina kulkee, kun takana on paljon matkustamista eikä mikään vahvin harjoittelukevät. Pääasia kuitenkin, että pääsee juoksemaan!

Huomenna olisi edessä paluu töihin! Hieman jännittää, miten hommat sujuu tauon jälkeen, mutta ehkä kaikki muistuu mieleen nopeaa. :)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat