Heippa,

ja myöhästyneet hyvän joulun toivotukset kaikille teille! :)

Mun joulu meni tällä kertaa vähän erilaisissa merkeissä, sillä olin koko aaton töissä. Työvuoro starttasi aattoaamulta ysiltä ja loppui 24 tuntia myöhemmin. En ole koskaan ollut aattona töissä ja muutenkin vain yhden joulun poissa kotoa, joten tuntui kyllä vähän haikealta painaa duunia sen sijaan, että olisin istunut vanhempieni joulupöydässä. Kaikkien piti kuitenkin tehdä yksi pyhäpäiväpäivystys ja valitsin ihan mieluusti aaton siksi, että pääsin nyt rauhassa loman viettoon eikä tarvi kesken pyhien tulla töihin!

Olin jotenkin ajatellut, että ehkä aatto töissä olisi jotenkin omalla tavalla tunnelmallinen ja työpäivänä vähän erilainen (lue: vähemmän kiireinen) kuin tavallinen päivä. Mutta niinpä ne ihmiset sairastaa joulunakin. Ehkä ei olisi kannattanut laskea sen varaan, että on rauhaisaa ja saan yöllä nukkua. Töissä oli kuitenkin loppujen lopuksi aika kivaa ja päivä kului nopeasti.

Sairaalan jouluateria :)

Pääsin siis tänään aamulla aloittamaan reilun viikon mittaisen joululoman, ja nyt suihkinkin jo junassa kohti Kajaania. Tarkoitus olisi viettää pari päivää vanhemmillani ja palata sitten sunnuntaina Helsinkiin. Mulla ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia näille päiville, ajattelin vaan lähinnä relailla. Aikaisempina vuosina olen hyödyntänyt loman ja hyvin pelaavan ruokahuollon ja viettänyt joululomani suorastaan urheiluleiri-henkisesti, mutta nyt en kyllä jaksa. Käyn varmastikin lenkillä ja ehkä hiihtämässäkin, mutta mitään himourheilua en ajatellut harrastaa. Nyt on hyvä vähän rauhoittua. :)

Oikein rentouttavaa joulun aikaa kaikille! :)

Kommentit (1)

Vierailija

Kiitos Sanna blogistasi ja rauhallista lomaa ja joulunaikaa sinulle !! Itse olen monet joulut ollut töissä ja koskaan ei ole ollut kevyitä työvuoroja, päinvastoin. Nyt olen 4 vuotta säätänyt määräyskirjat ja äitiysloman niin, että olen saanut viettää joulun ja levätä. Päätin jo, että ensivuonna pidän taas taukoa marras-joulukuu. Pätkätyöläisyydessä on paljon hyviäkin puolia. - Saara

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat