Viimeisellä lomaviikollani järjestimme Espotin kanssa pienen lukijatapahtuman Kampin Esportilla. Ohjelmassa oli ensin baletointia ja lopuksi armotonta spinnausta!

Ballet-tunti on Esportin uutuustunti, joka nimensä mukaan sisältää balletti-muuveja. Tunnilla tehtiin myös pilates-tyyppistä lihaskuntoa ja pääsipä sykekin nousemaan välillä hyppysarjojen välillä! Mulla on aina vähän ennakkoluuloja tuollaisia tanssillisempia tunteja kohtaan, mutta ballet oli ihan erilaista kun olin luullut. Olen lapsena harrastanut muutaman vuoden balettia, ja juurikin lapsuuden balettitunnit tulivat tunnista mieleen! Oli jotenkin tosi hauskaa päästää sisäinen pikku ballerina valloilleen.

Balletin jälkeen pohkeeni oli ihan tulessa, mutta jaksoin silti polkea puolen tunnin intensiivisen spinning-tunnin. Siskoni Saara liittyi porukkaamme spinning-tunnin ajaksi, ja tunnin jälkeen hän päätti liittyä Esportille. Nyt pääsenkin sit yhteistreenaamaan Saaran kanssa, jee!

Teille, jotka ette päässeet paikalle, tarjoutuu vielä mahdollisuus päästä testamaan Esportin treenitiloja joko Helsingissä tai Espoossa. Arvon nimittäin 10 kpl viikon treenipasseja, joilla pääsee tutustumaan viikon ajan sekä Kampin että Espoon toimipisteiden ryhmäliikuntatunneille, kuntosaleille ja juoksuradoille rajattomasti viikon ajan!


Osallistuaksesi arvontaan kerro, mikä Esportin liikuntamuodoista (kuntosali, juoksuradat, crosstraining...) tai ryhmäliikuntatunneista vaikuttaa mielenkiintoisimmalta. :) Jätä kommenttisi 25.8. tähän postaukseen. Kommentissa olisi hyvä olla nimimerkki ja sähköposti, josta saan sinut kiinni.

Onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua kaikille!

(Postaus tehty yhteistyössä Esportin kanssa)

Kommentit (27)

Vierailija

CxWorx ja muut lyhytkestoiset tunnit sekä kuntosali, ja vaikken ikinä ole tykännyt joogasta tms niin olisin valmis antamaan uuden mahdollisuuden sentyyppisellekin tunnille.

 

-Heidi (hempppa@netti.fi)

Vierailija

Ryhmäliikunnan tarjonta näyttää niin monipuoliselle, että aivan hämmennyn kaikista vaihtoehdoista! Millään ei pysty valkkaamaan mielenkiintosinta yhtä! Jos arpaonni suo tätä ulkourheilijaa, pyrin kokeilemaan mahd. montaa jumppaa ja kerron sitten, mikä oli parasta parhautta ;).

 

Julia

 

Julia.Jarvimaki@student.oulu.fi 

Vierailija

Ryhmäliikunnat ja kuntosali olisivat tarpeellisia näin vasta Helsinkiin muuttaneelle! :)

 

Elina

elina_alvoittu(a)hotmail.com

Vierailija

Olen Itse jo Esportin asiakas ja parasta ehdottomasti on monipuolinen jumppavalikoima myös päivisin ja Ratiopharmin juoksuradat. Lahjakortin antaisin uutta salia etsivälle ystävälleni, jotta hän pääsisi kunnolla toteamaan kuinka hyvät paikka Esport on.

 

Caro

carusel09@gmail.com

Vierailija

Juoksuradat kiinnostavat! Vaikka olen ulkoliikunnan ystävä, talvi tulee vääjäämättä jossain vaiheessa.

Jos arpaonni sattuisi suosimaan, yhteyden saa Fitlandian polkujuoksu-facebookryhmän kautta vaikka yv:llä. :-)

Elina J.

Vierailija

Ballet-tunti kiinnostaisi eniten, koska toimistotyö ja pelkän kuntosalin harrastaminen on tehnyt minusta kankean ja huonontanut ryhtiäni. Olisi mukava kokeilla ilmaiseksi, josko saisin enemmän liikkuvuutta tuon tunnin avulla :)

-Henri

henrixi@gmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat