Heippa,

jos kaipaatte viikonlopuksi yhteistreeniseuraa, sellaista olisi tarjolla sunnuntaina! Nimittäin Fitlandian porukkatreenit saavat pienen tauon jälkeen jatkoa, ja nyt treenataan ”sunnuntaisykähdyksen” merkeissä  Tässäpä vähän infoa tapahtumasta:

"Fitlandian sunnuntaisykähdys järjestetään 2.11. klo 10:00 alkaen Meilahdessa. Ensimmäiseen sunnuntaisykähdykseen kuuluu ulkoilmassa tehtävää alkuverkkailua, porrashyppelyä (jos portaat eivät ole liukkaat yöpakkasista), sekä lihaskuntotreeniä mäkitreenin muodossa.

Treenin kesto on noin 1,5h ja osallistumismaksu on  5e, joka maksetaan käteisellä paikan päällä ennen treeniä. Varaa mieluiten tasaraha. Tapahtumaan ei tarvitse ennakkoilmoittautua, vaan riittää kun saavut paikalle! Tapaamme siis 2.11. klo 10:00 parkkipaikan kulmassa osoitteessa: Meilahden liikuntakeskus, Meilahdentie 2B, Helsinki.


Alueella ei ole ilmaisia pukuhuoneita, joten saavu paikalle ulkoliikunta-/lenkkivarusteissa. Oma juomapullo mukaan matkaan sekä lämmintä vaatetta laitettavaksi päälle treenin jälkeen! Treeni sopii kaikille kuntotasosta riippumatta – rohkeasti mukaan vain!

Sykähdyksen vetäjänä toimii Fitlandian perustajajäsen Jussi. Jos tule kysyttävää treeniin liittyen niin voit laittaa Jussille sähköpostia osoitteeseen: jussi(at)fitlandia.fi."

Reipasta viikonloppua kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat