Thank God it´s Friday! Perjantain kunniaksi ajattelin jakaa vähän minua ilahduttaneita asioita. :)

Herkkusalaatit. Olen ihan koukussa lähi-K-marketini salaattibuffaan. :D Niinä iltoina, kun olen kotosalla enkä jaksa tehdä itselleni ruokaa, haen usein lähikaupasta salaatin. Salaattibuffa on monipuolinen ja edullinen - ainakin kun vertaa take away -sushiin.

Rauhallinen työvuoro. Päivystyspolilla on yleensä aina kiire, joten silloin käy tuuri ja ilta on rauhallinen, siitä osaa iloita todella. Rauhallisesta päivystyksestä palautuu todella paljon nopeammin kuin hektisestä, ja tänään olen saanut nauttia vapaapäivästä ilman maata kaatavaa väsymystä.

Työporukan yhteislenkki. Vanhalla työpaikalla lanseerasin parin työkaverin kanssa idean lenkkiaftereista, ja homma pyörii vieläkin ihan hyvällä menestyksellä. Mikä onkaan parempaa, kun työviikon päätteeksi vetää lenkkarit jalkaan ja suunnata työkavereiden kanssa ensin treenaamaan ja sitten syömään?

Kissavieras. Sisko on reissussa ja kissa kaipasi hoitajaa, joten tarjouduin vapaaehtoiseksi! Kuinka ihanaa olikaan tulla töistä kotiin, kun kissaherra juoksi naukuen vastaan. Kissakuume nousee kohisten!

Huomenna Nuuksioon! Ollaan jo pitkään suunniteltu retkeä Nuuksioon, mutta ei olla jostain syystä saatu aikaiseksi. Nyt alkaa olla viimeiset hetket käsillä, joten huomenna hyppäämme bussiin ja teemme Nuuksiossa pienen päivävaelluksen.

Snapchat. Liityin snäppiin kolme viikkoa sitten ja olen ihan koukussa! En vielä ole rohjennut kauheasti tekemään videoita, mutta ehkä niitäkin on luvassa jossain vaiheessa. Mun nimimerkki on sansu_m, eli sama kuin instassa - tervetuloa seuraamaan, mutta ei kannata olla kauhean korkeat odotukset mun snäppiaktiivisuudesta ainakaan vielä, heh!

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat