Viikonloppu hujahti ohi rakkaan ystäväni häitä juhlien. Toimin juhlissa kaasona, joten puuhaa piisasi häiden tiimoilta jo perjantaista alkaen! Olin onneksi ottanut perjantain vapaaksi, niin pääsin heti aamusta auttelemaan juhlapaikan järjestelyssä ja muissa käytännön jutuissa. Oikeastaan miltei koko perjantai meni järjestelyihin, ja vasta illalla ehdin vähän hengätämään.

Mulla on vähän paha tapa suunnitella aivan ylioptimistisia aikatauluja, ja tähän sorruin itse juhlapäivänä. Töiden myötä vapaat hetket vaan tuntuvat niin arvokkailta, että ne haluaa hyödyntää mahdollisimman hyvin, ja häiden haukatessa viikonlopusta halusin ehtiä tekemään vähän muutakin. Niinpä heräsin lauantaina "jo" puoli ysiltä ja suuntasin siskoni kanssa vielä lenkkeilemään ennen morsmaikun tapaamista. Olin varannut laittautumiseen aikaa vajaan tunnin, ja kun siinä ajassa piti käydä kaupassa, pakata kamat ja vähän laittaa kämppää, meinasi tulla kiire. Lopulta suhattiin toisen kaason kanssa taksilla morsiamen luo. :D

Häät järjestettiin Ritarihuoneella, joka oli kyllä aivan mieletön miljöö häille. Erityisesti illan pimetessä ja kynttilöiden syyttyessä tilasta tuli todella tunnelmallinen! Herkullinen ruoka ja huolella valitut viinit kruunasivat ihanat juhlat. Itse pidin juhlissa pienen puheen, jota meinasin vähän etukäteen jännittää, mutta onneksi turhaan!

Lähdin pyörähtämään vielä jatkoilla, mutta väsy korjasi meidät onneksi ihan järkevään aikaan kotiin. Nukuin ihan kohtuulliset yöunet, mutta olen tänään ollut todella väsynyt. Olin todella otettu siitä, että sain olla kaaso, mutta kyllähän se on ihan eri asia kaasoilla kuin olla juhlavieras, joka voi vaan rennosti juoda kuplivaa. Kaikki jännitys ja häsäys tuntuikin tänään purkautuvan, enkä ole jaksanut tehdä oikein mitään. Lenkki Seurasaaren ympäri kaatosateessa ja sen jälkeen leffa ja pitsaa - siinäpä tämän sunnuntain kaava.

Mutta nyt ajoissa nukkumaan! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat