Olen reissanut Italiassa aika paljon viime vuosien aikana, ja erityisesti Pohjois-Italian suurimmat kaupugit sekä Garda-järvi ovat tulleet tutuiksi. Samoin poikakaveri on reissanut ympäri Italiaa tosi paljon, varmaan vieläkin enemmän kuin mä. Perun reissullamme saimme kuulla, että saamme pitää kolmen viikon kesäloman, ja pohdimmekin, että pitäisikö sitä suunnata pikku reissulle Italiaan. Pari tuntia näiden pohdintojemme jälkeen poikakaverin kännykkään kilahti kutsu juuri kesälomamme aikana pidettäviin Italiassa häihin, joten tuntui suorastaan universumin johdatukselta varata reissu kesäksi Italiaan.

Häät järjestettiin Sorrentossa, joka sijaitsee aikalailla saapasmaan kärjessä. Kumpikaan meistä ei ollut käynyt koskaan Roomaa etelämpänä, joten oli tosi hauskaa päästä näkemään, millaista meno etelässä on.

Sorrentoon saavutiin torstai-iltana istuttuamme ensin yhdeksän tuntia autossa, huh. Häät oli onneksi vasta perjantaina: ensin päivällä vihkiminen ja aperitiivit, sitten muutaman tunnin tauko ja illalla dinneri. Päivä oli todella kuuma, niin kuin kaikki muutkin päivät, ja sääliksi kävi miesvieraita, jotka hikoilivat puvut päällä helteessä.

Iltajuhla järjestettiin tunnelmallisessa ravintolassa meren rannassa. Ruoka oli taivaallista: söimme ensin alkupalat, sitten antipastot, pastan ja lopulta pääruuan sekä kaksi erää jälkiruokia. Ilta kului puheiden ja tanssin merkeissä, ja yöllä lähdimme vielä pikku yöuinnille pienemmällä porukalla.

Sorrento tuntui olevan todella suosittu hääkohde, sillä samana päivänä näimme useita hääpareja. Ja mikäs siinä, paikka oli aivan todella kaunis! Muuten en kaupungille kauheasti lämmennyt, sillä turisteja oli aivan hulluna. Onneksi Sorrentosta pääsi kätevästi tekemään retkiä lähiympäristöön, kuten Caprille ja Napoliin. :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat