"Lämpivän päivän viilenevä ja hämärtyvä ilta. Sattumalta päädyn kavereiden kanssa karaokebaariin, jossa en koskaan aikaisemmin ole ollut, eikä kai pitäisi olla nytkään. On myöhä, mutta ei huvita mennä kotiinkaan. Kaveri vinkkaa tanssilattialle, esittelee pitkän pojan, jota kätellessä joudun katsomaan ylöspäin.

Ilta on hauska. Nauran enemmän kuin pitkään aikaan, vatsalihaksiin sattuu ja posket kramppaa. Tuntuu hyvältä olla pitkästä aikaa niin kevyt, iloinen. Lopulta mennään isolla porukalla spontaanille yöuinnille. Ystävieni kanssa kävellään auringon jo melkein sarastaessa kotiin.

Menee kuitenkin aikansa ennen kuin näen tuota poikaa seuraavan kerran. Yhtäkkiä aletaan törmäillään työpaikan käytävillä. Syödään lounasta yhä useammin keskenään, jutellaan kahvitauoilla. Pitkän pitkän aikaa ollaan vain kavereita, vaikka en voi mitään sille, että vatsaani sattuu joka kerta kun hän katsoo minua.

Ajoitus suhteelle on kuitenkin maailman huonoin. Olen vastikään eronnut pitkästä suhteesta, vasta totuttelen elämääni omillaan. Toisaalta taas tietyllä tapaa olen ollut yksin jo jonkun aikaa, enkä etsi ketään täyttämään mitään tyhjää koloa itsessäni.

Pian kuitenkin viestittely muuttuu tapaamisiksi, minuutit venyvät tunneiksi ja tunnit päiviksi. Yhtäkkiä elämä on onnellisempaa kuin koskaan ennen: aivan kuin maailmaani olisi viimein syttynyt valot. Tiedän, että hänen kanssaan haluan olla. Tunne on muuta kuin oivallus, se on rauhallinen ja tyyni toteamus, tieto siitä, että tähän kuulun.

Ja täällä sitä ollaan, maailman toisella puolella. Edelleen haluan nukahtaa hänen viereensä joka ilta ja herätä hänen viereiltään. Hän on minun turvasatama ja se joka saa nauramaan. Edelleen vatsaani sattuu, kun hän katsoo minua. Tiedän, että hän on minua varten, kannustaa ja rohkaisee eteenpäin. Hänen kanssaan haluan seikkailla ja tutkia maailmaa, mutta myös asettua aloilleen, kun sen aika on."

Meidän tarinaa on kysytty usein, mutta sen kirjoittaminen on tuntunut vähän liian henkilökohtaiselta. Tänään kuitenkin juhlitaan poikakaverin syntymäpäivää, ja siitä herkistyneenä päädyin kokoamaan tänne hieman merkintöjäni siitä, miten kaikki joskus alkoi!

Synttäripäivän kunniaksi olin varannut meille pöydän huippusuositusta Pot Luck Clubista. Pöydän saaminen vaati hieman säätöä ja hammasten kiristelyä, mutta oli kyllä sen arvoista! Ruoka oli todella hyvää, coctailit herkullisia ja palvelu moitteetonta. Synttärisankarikin tykkäsi, ja itse olin tyytyväinen siitä, että kerrankin onnistuin pitämään yllätyksen salassa loppuun saakka!

Kommentit (5)

Vierailija

Aivan ihana tarina ja niin kauniisti kirjoitettu! Täynnä iloa, onnea ja rakkautta! <3

Lulu

Kauniisti ja niin koskettavasti kirjoitit :') Paljon iloa ja onnea teidän tulevaisuuteen 💖

pitkäaikainen bloginlukija :)

Aito ja rakkauta täynnä <3 herkistyin kyyneliin tätä lukiessani <3 vaikka, en tunne sua sen läheisesti, olen seurannut blogiasi usean vuoden ajan, joten tarinanne todella kosketti. Onneai, iloa ja kaikkea hyvää rakkauden tiellä teille <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat