Mitä tehdä, kun tulet nälkäisenä kotiin, eikä jääkaapissa ole paljon muuta kuin valo? Meillä tilanne on nykyään aika harvinainen kiitos Foodie-palvelun ja heidän kotiinkuljetuksensa, mutta tänään jostain syystä mitään valmista ei ollut, kun etsin töiden jälkeen päivällistä.

Mulla on tapana hamstrata kaappeihin aina jotain tarveikkeita, jotta pahan päivän sattuessa pystyisin loihtimaan edes jotain syötävää. Yleensä kuivakaapista löytyy aina tonnikalaa ja kananmunia, jotka toimivat oivana proteiinilähteenä aterialle. Yleensä multa löytyy myös jonkin sortin papuja tai kikherneitä, mutta tällä kertaa nekin olivat päässeet loppumaan. Pakkasesta löytyy pinaattia ja parsakaalia, mutta erittäin harvoin on sellainen tilanne, etteikö jääkaapista löytyisi tuoreita vihanneksia.

Näin oli tälläkin kertaa, ja sain loihdittua jääkaapin jämäaineksista varsin täyttävän salaatin. Salaatin kruunasi buffalomozzarella, joka ei varsinaisesti kuulu mun jääkaapin jämäaineksiin. Päälle laitoin balsamicoa, oliiviöljyä ja mustapippuria, ja hätävarasalaatti oli valmis! Mitä tästä opimme: säilytä aina kaapissa jotain, josta väsätä pikaruokaa. Salaatin kyytipojaksi tein pari pakkasesta löytynyttä ruisleipää, jotta saisin vähän hiilaria lenkkiä varten.

Illalla ohjelmassa oli Fitlandian polkujuoksulenkki Paloheinässä. Maratonista ja Venlojen viestistä on palauduttu, ja treenit kohti uusia koitoksia pyörivät taas täysillä. Kympin lenkki poluilla teki terää lihaksille ja mieli virkistyi metsän keskellä. Pitkäkosken kohdalla tuntui kuin olisi tullut keskelle taikametsää! Pakko päästä kyllä pian uudelleen. :)

Hyvää yötä kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat