Ihanan ilmaston ja upean luonnon lisäksi rakastan Kapkaupungin markkina-kulttuuria. Erilaisia markkinoita ja toreja on pystyssä useampana päivänä viikossa, ja ne ovat toinen toistaan ihanampia! Tätä kaipaisin lisää Suomeenkin. Onneksi Helsingissä markkina-kulttuuri on viime vuosina nostanut päätään, ja esimerkiksi Teurastamolla on sympaattisia markkina-tapahtumia aika ajoin.

Mun suosikki Kapkaupungin markkinoista on Old Bisquit Mill, joka on pystyssä aina lauantai-aamupäivisin. Kannattaa ehdottomasti suunnistaa sinne, jos täälläpäin matkailette! Perjantaina mentiin kuitenkin tsekkaamaan toinen kiva markkinatapahtuma, Haut Bayn iltamarkkinat. Haut Bay on sen verran kaukana, että sinne päästäkseen tarvii auton, jota meillä ei ole - onneksi eräs kaverimme halusi kans markkinoille, ja pääsimme hänen kyydissä.

Haut Bayn iltamarkkinat järjestetään satamassa, joka oli perjantai-iltana erittäin tuulinen - onneksi kaikki kojut sijaitsivat sisätiloissa! Paikalla oli paikallisia yrittäjiä myymässä ruokaa, juomaa, matkamuistoja, vaatteita... Paikalta saattoi oikeastaan ostaa mitä vain. Tunnelmasta huolehti paikallinen bändi, joka viihdytti erityisesti ruokailijoita soittamalla ruokapaikan vieressä.

Mun mielestä markkinoiden parasta antia on ruoka, ja tälläkään kertaa en oikeastaan ostanut muuta kuin ruokaa. Halloumivoileipä Aperol Spritzin kera maistui erittäin makoisalle, ja jälkkäriksi söin vielä erään paikallisen valmistajan tekemää jäätelöä. Ihan sairaan hyvää!

Markkinat loppuivat jo ysiltä, mikä oli meidän kannalta hyvä, sillä olimme joka tapauksessa menossa aikaisin nukkumaan seuraavan päivän juoksukisojen vuoksi. Kisoista lisää seuraavassa postauksessa! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat