Nyt olisi sitten aika sanoa hetkeksi heipat Cape Townille! Olen tosi iloinen kesästä Suomesta, mutta samalla mietin, että olisi kyllä tosi harmillista, jos nyt pitäisi lähteä lopullisesti. Puoli vuotta on mennyt ihan sairaan äkkiä, ja tuntuu, että nyt vasta alkaa kunnolla tutustua tähän kaupunkiin. Muistan saman ilmiön käyneen silloin kun olin vaihdossa Santa Monicassa - kai siihen oikeaan kotiutumiseen se puoli vuotta menee. Onneksi on vielä toinen lukukausi edessä!

Lukukauden loppumista ollaan juhlistettu oikeastaan enemmän tai vähemmän koko viikon ajan, ja ollaan syöty ulkona joka päivä. Joka ilta ollaan istuttu dinnerillä ystävien kanssa, sillä pitäähän kaikille sanoa heipat! Niin, ja pitäähän kaikki herkut maistella vielä kertaalleen ennen kesätaukoa. :)

Eilinen herkuttelupäivä meni miltei kokonaan Waterfrontin alueella. Mentiin paikalle jo aamupäivällä, ja saatiin tehokkaasti tehtyä tuliaisostoksia. Waterfront on Cape Townin suosituimpia turistikohteita, mutta näin talvisin turisteja ei ole ruuhkaksi asti.

Tykkään Waterfrontista tosi paljon, etenkin tällaisina sesongin ulkopuolisina aikoina. Ollaan kierrelty satama-alueella useaan otteeseen, mutta vasta eilen tutustuttiin ensimmäistä kertaa Waterfrontin food marketiin. Olin tosi positiivisesti yllättynyt ruokatarjonnan monipuolisuudesta ja siitä, että hinnat eivät päätä huimanneet, vaikka olimmekin turismin ytimessä!

Minulla on työn alla Kapkaupungin parhaat -postaus, mutta jos joku matkustaa tänne ennen kuin saan sen ulos, kannattaa ehdottomasti käydä kävelyllä Waterfrontissa ja syömässä lounasta food marketissa. Toisaalta Waterfront on tosiaankin yksi suosituimmista turistikohteista kaupungissa, joten tuskinpa sitä kukaan tänne matkaava missaisi ilman minun neuvoja, haha.

Nyt ryhdyn kuitenkin viimeiseen rypistykseen pakkausurakan osalta! En voi tajuta, miten minulla voi olla tavaraa näin järkyttävästi. Koko 30-kiloinen matkalaukkuni on jo ihan täynnä, ja puolet kamoista on ulkona... Onneksi saan jättää tavaraa säilöön tähän meidän tämänhetkiseen kämppään, ja toivon mukaan saan jätettyä osan nyt mukanani raahamista kamoista Suomeen!

Kommentit (2)

Emmy

Löysin blogisi vasta ihan hiljattain, ja yritin selailla postauksia taaksepäin löytääkseni tiedon siitä, mitä opiskelet Cape Townissa. En onnistunut :( Mikä siis on opintojesi aihe?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat