Oi voi, mikä viikonloppu onkaan ollut takana. En edes meinaa tajuta, että eletään vuoden pimeintä aikaa, niin voimissani olen ollut nämä pari päivää! Musta tuntuu, että alan pikkuhiljaa oppia, miten kunnolla rentoudutaan ja vain ollaan.

Lauantai-aamuna heräsin virkeänä yhdentoista tunnin korvausunien jälkeen ja päätin pitää aamiaistreffit itseni kanssa. No, itse asiassa mulla on joka viikonloppu aamiaistreffit itseni kanssa, mutta on silti hauskaa ajatella sen olevan ikään kuin ainutlaatuista. Paistelin itselleni banaanipannarin ja croisantin ja keitin ihan hulluna kahvia!

Iltapäivällä ihana meininki jatkui, sillä suuntasin kavereiden kanssa Långvikiin, joka on siis kylpylähotelli Kirkkonummella. Olin viimeksi Långvikissä helmikuussa, ja nyt oli ihan hyvä aika tehdä uusintavisiitti. Urheiltiin, kylvettiin, saunottiin ja syötiin, mikäs sen parempaa? Voin kyllä suositella Lånvikiä kaikille, ihan uskomattoman rentouttava paikka!

Huipuinta Långvikissä on ehkä sunnuntain late check-out. Musta on nihkeetä, kun hotelleista aina pitää lähteä viimeistään kahdeltatoista, eikä tällainen aamu-unisempi ihminen ehdi saada mitään aikaan. Vaikka nukuttiinkin tänään pitkään, ehdittiin käydä rauhassa syömässä ja lenkkeilemässä auringonpaisteessa!

Nyt on taas sit mieli ja ruumis levänneet ja suuntaan kohti uutta viikkoa täynnä energiaa. :) Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat